WhatsApp: Trucul ASCUNS, ce Poti Face pe iPhone si Android

WhatsApp arhiva

WhatsApp are un truc ascuns pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar multumita lui puteti beneficia de ceva de care nu stiati, probabil, pana in momentul de fata. WhatsApp are implementata o functie speciala pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android care le permite sa arhiveze conversatiile pe care nu vor sa le mai vada, dar nici sa le stearga, si de la care oricate mesaje ar primi, nu ar vrea sa le mai aiba in lista de conversatii.

WhatsApp a implementat acest sistem de ceva vreme pentru iPhone si Android, iar daca vreti sa scapati de vreun contact fara a ii da de inteles ca l-ati blocat, atunci aceasta functie este pentru voi. Orice conversatie arhivata va fi ascunsa din lista de conversatii daca aveti activata functie din imaginea de mai jos, ea fiind vizibila in meniu de setari pentru conversatii, dezactivarea sa afisand conversatia din nou in momentul in care vine un mesaj de la ea.

WhatsApp: Trucul ASCUNS, ce Poti Face pe iPhone si Android

WhatsApp arhiva mesaje

WhatsApp a gandit acest sistem pentru a le face oamenilor cat mai simplu si usor procesul de a scapa de persoanele nedorite, iar ideea in sine este buna pentru ca noi putem sa scapam complet de mesajele de la ei. Daca stergem conversatia fara a o arhiva, cand primim un mesaj de la acea persoana, vom vedea notificari, iar acea conversatie va ajunge prima in lista, ultima parte fiind valabila si daca blocam notificarile pentru respectiva conversatie.

WhatsApp a gasit aceasta solutie cu arhivarea conversatiilor si ascunderea lor permanenta chiar daca primim mesaje noi pentru ele, astfel ca e bine sa o folositi pentru a uita de persoanele de la care nu vreti sa mai auziti ceva. Aceasta functie este oferita in fix acelasi mod pe toate telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, cei de la WhatsApp incercand sa faca experienta una cat se poate de similara pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume.

WhatsApp mai are si alte functii care nu sunt chiar atat de usor de vazut de catre utilizatori din intreaga lume, asa ca e bine sa mai aflati din cand in cand ce mai este ascuns prin aplicatie.