DACIA Duster 2021: Problemele “ISTORICE” si Vestile GROZAVE

DACIA Duster 2021 comunism

DACIA Duster 2021, cea mai noua serie de SUV-uri pe care DACIA a lansat-o pentru clientii din Romania si alte zone de pe glob, se confrunta cu o serie de probleme considerate “istorice” de catre unii. Aceasta caracterizare are la baza faptul ca asteptarea pentru a intra in posesia unei masini DACIA Duster 2021 comandata acum se poate intinde pe 4 – 6 luni de zile, cam la fel ca in perioada comunista cand DACIA nu acoperea cererea de masini din Romania.

DACIA Duster 2021 se confrunta cu aceasta problema extrem de mare din cauza penuriei de semiconductori, acest lucru fiind stiut de toata lumea, aproape, iar asa se ajunge la comparatii cu perioada comunista prin care a trecut Romania. Chiar daca acum problema are la baza capitalismul, vestile grozave pentru DACIA Duster 2021 stau in faptul ca problema penuriei de semiconductori se va rezolva mai devreme decat se asteptau unii, chiar daca abia in 2022.

DACIA Duster 2021: Problemele “ISTORICE” si Vestile GROZAVE

DACIA Duster 2021 ar trebui sa reintre in productie normala undeva din cel tarziu a doua parte a anului 2022, iar asta pentru ca penuria de smiconductori ar trebui sa se termine pana in respectivul moment, sau cel putin asta cred cei de la Renault. Unul dintre oamenii din conducerea Renault a afirmat recent faptul ca se asteapta ca lucrurile sa revina la normal in prima parte a anului 2022, astfel ca si productia DACIA Duster 2021 ar trebui sa revina la normal deasemenea mai devreme decat credeam.

DACIA Duster 2021 are probleme atat de mari cu productia in momentul de fata incat unele masini sunt livrate fara anumite dotari, care sunt adaugate ulterior doar pentru ca masinile sa poata fi livrate la client mai rapid. De la elemente ale sistemului de infotainment si pana la sistemul de inchidere centralizata, DACIA Duster 2021 a avut eliminate diverse dotari in anumite tari doar pentru ca livrarile masinilor in sine sa fie facute, acele elemente fiind adaugate ulterior masinilor.

DACIA Duster 2021 poate fi comandata de catre oricine in momentul de fata, insa trebuie sa stiti ca pana in primavera sunt sanse foarte mici ca vreo masina sa ajunga efectiv la voi, asa ca e bine sa nu va faceti sperante desarte.