Romania: Situatia Exceptionala si Dramele care vor mai Urma

Romania Situatia Exceptionala Dramele

Romania se afla intr-o situatie exceptionala in momentul de fata, iar acest lucru este usor de vazut de catre oricare dintre romanii care in momentul de fata urmaresc evolutia valului 4 in tara noastra, insa pentru noi toti vin si vesti bune in aceasta perioada, dupa o foarte lunga perioada de vesti proaste.

Romania pare sa fi intrat intr-un final intr-o faza de platou in ceea ce priveste numarul de infectari generate de catre Coronavirus, iar asta este o veste excelenta pentru ca putem in sfarsit sa ne gandim la faptul ca ar trebui sa urmeze o scadere a numarului de cazuri noi, chiar daca ea nu va fi accelerata.

Romania: Situatia Exceptionala si Dramele care vor mai Urma

Romania a reusit sa stabilizeze cresterea numarului de cazuri noi de Coronavirus, insa din pacate vor mai urma drame, medicii spunand ca din moment ce sectiile normale si ATI sunt pline de oameni, este de asteptat ca numarul deceselor sa ramana in continuare foarte ridicat.

Romania a inregistrat recorduri de decese in valul 4 al pandemiei de Coronavirus, fiind zile in care peste 500 de persoane si-au pierdut viata, insa medicii ne spun ca asta nu se va opri aici, mai ales ca platoul pe care ne aflam e situat undeva pe la 15.000 de cazuri zilnice, in medie.

Romania Situatia Exceptionala Dramele incidente

Romania va avea in continuare probleme extrem de serioase cu acest platou de cazuri noi de Coronavirus, iar asta pentru ca sistemul medical era oricum coplesit inainte de a se ajunge la acest platou, dar daca el va continua, situatia va ramane in continuare extrem de critica.