DIGI Romania: Decizia Oficiala, ce da GRATUIT Romanilor Acum

DIGI Romania adoptare

DIGI Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, are vesti grozave pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca le ofera gratuit ceva la care nu se asteptau. V-am spus acum cateva saptamani faptul ca DIGI Romania le-a facut clientilor din toata tara upgrade gratuit de la abonamentele Fiberlink 300 la cele Fiberlink 500, astfel ca oamenii se pot bucura de conexiuni de internet mai rapide fara costuri mai mari.

DIGI Romania a ales sa le ofere clientilor internet de viteza mai mare la preturi mai mici inainte de a anunta si noile conexiuni de pana la 10 Gbps, marcand un salt urias in ceea ce priveste internetul fix in Romania. Separat de faptul ca DIGI Romania le ofera clientilor romani internet mai rapid la un cost mai mic, grupul le ofera deasemenea gratuit acestora posibilitatea de a beneficia de spatiu de stocare gratuit in cadrul DIGI Storage dupa acest upgrade.

DIGI Romania: Decizia Oficiala, ce da GRATUIT Romanilor Acum

DIGI Romania afiseaza in conturile clientilor pentru care a facut upgrade de la Fiberlink 300 la Fiberlink 500 faptul ca primesc si 20 GB de spatiu de stocare gratuit in cadrul DIGI Storage de acum. In aceasta idee, trebuie doar sa va faceti un nume de utilizator in platforma si sa profitati de spatiul de stocare suplimentar care este disponibil pentru toata lumea, cei de la DIGI Romania incercand sa le ofere cea mai buna experienta posibila clientilor din tara.

DIGI Romania ofera prin DIGI Storage unul dintre cele mai ieftine servicii de tip cloud disponibile acum pentru clienti, marele avantaj fiind si ca el este unul care ofera viteze foarte mari pentru transferul de date. In aceasta idee, ceea ce le ofera DIGI Romania clientilor din Romania este extrem de important pentru ca ei sa poata beneficia doar de cea mai buna experienta posibila pentru ceea ce platesc lunar la grupul de telecomunicatii din tara.

DIGI Romania mai ofera si alte beneficii gratuite pentru clientii sai, iar desigur ca mai multe despre ele puteti sa descoperiti chiar in cadrul website-ului companiei romanesti acum.