Gaura Neagra: UIMITOR Anunt cu Impact Major pentru Omenire

Gaura Neagra sclipiri

Gaura neagra din centrul galaxiei Calea Lactee intra in atentia lumii intregi in momentul de fata, iar asta pentru ca un anunt uimitor a venit pentru intreaga omenire, el putand avea un impact urias asupra felului in care intelegem universul. Mai exact, cei de la NASA au dezvaluit faptul ca multiple telescoape din intreaga lume vor fi folosite in tandem pentru ca gaura neagra din centrul galaxiei Calea Lactee sa fie observata intr-un mod mult mai detaliat decat pana acum.

Gaura neagra din centrul galaxiei Calea Lactee este acum in interesul celor de la NASA pentru ca agentia spatiala americana vrea sa obtina imagini noi cu obiectul extrem de periculos din centrul galaxiei. Gaura neagra din galaxia noastra nu este la fel de luminoasa precum altele care au fost observate de catre cei de la NASA, iar intensitatea luminii existente se schimba de la ora la ora, astfel ca inregistrarea de imagini este cu atat mai dificila, conform NASA.

Gaura Neagra: UIMITOR Anunt cu Impact Major pentru Omenire

Gaura neagra va fi, in ciuda acestui lucru, surprinsa in noi imagini normal, cu infrarosu, si nu numai, iar asta pentru ca NASA vrea sa descopere si mai multe despre ceea ce se intampla acolo. Conform oamenilor de stiinta, gaura neagra din galaxia noastra este singura pentru care s-au observat fluctuatii atat de constante ale luminii emise, astfel ca interesul pentru a descoperi mai multe despre ceea ce se intampla in jurul sau a crescut in mod constant.

“Gaura neagră supermasivă a galaxiei noastre este singura cunoscută care are acest tip de erupție și, deși acest lucru a făcut capturarea unei imagini a regiunii foarte dificilă, îl face și mai interesant din punct de vedere științific pe Săgetător A*. Motivul pentru care oamenii de știință și agențiile spațiale din întreaga lume depun atât de mult efort în studierea găurilor negre este că acestea sunt mediile cele mai extreme din universul cunoscut, unde putem pune teoriile noastre fundamentale, precum relativitatea generală, la un test practic.”

Gaura neagra din galaxia noastra a fost observata in repetate randuri de-a lungul timpului de catre oamenii de stiinta, insa acum NASA incearca sa obtina informatii importante noi in legatura cu ea. NASA spune ca este capabila sa inregistreze date despre aceasta gaura neagra in doua fluxuri separate de unde in infrarosu, astfel ca tot ceea ce am putea vedea acum ar putea depasi cu mult informatiile cunoscute anterior in legatura cu ea.

Gaura neagra din galaxia Calea Lactee ascunde in continuare foarte multe secrete importante, insa cei de la NASA sunt hotarati sa dezvaluie cat mai multe dintre ele cat mai curand.