WhatsApp: Schimbarea IMPORTANTA Asteptata de Multi Oameni

WhatsApp despre

WhatsApp va avea in sfarsit o schimbare foarte importanta dupa o perioada foarte lunga de asteptare in care nu ne-a fost pusa la dispozitie ceea ce aveam nevoie de la platforma de mesagerie. Mai exact, cei de la WhatsApp ne vor oferi in sfarsit posibilitatea de a controla din WhatsApp Web setarile pentru intimitate care sunt disponibile deja in cadrul aplicatiei pentru telefoane, doar ca in versiunea web nu a fost oferit nimic pana in acest moment.

WhatsApp a implementat totul in versiunea beta a WhatsApp Web pana in momentul de fata, astfel cadoar cei care au acces la aceasta se pot bucura de toate optiunile care sunt disponibile mai jos. Multumita acestei integrari pe care WhatsApp o face pentru WhatsApp Web in momentul de fata, avem posibilitatea de a controla din meniul de optiuni al platformei setari precum cea privind ultima oara cand am accesat-o, sau cine ne poate vedea pozele de profil, si nu doar atat.

WhatsApp: Schimbarea IMPORTANTA Asteptata de Multi Oameni

WhatsApp despre intimitate

WhatsApp stie foarte bine cat de important este pentru utilizatorii din intreaga lume sa aiba functii de acest gen la indemana nu doar in cadrul aplicatiei pentru telefoane, ci si in cadrul WhatsApp Web. Puteti vedea ca implementarea pentru ele a fost facuta identic precum in cazul aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele iPhone si Android, astfel ca mai toti oamenii vor vedea ceva identic cand le folosesc pe ambele, deci nu trebuie sa ne facem griji.

WhatsApp este nevoita sa ofere functii de acest gen pentru oamenii din intreaga lume, iar asta pentru ca ei au nevoie de acces la acestea intr-un mod cat mai facil, mai ales cu noul sistem care e pregatit de lansare. Cei de la WhatsApp ofera aceste functii special pentru cei care vor dori sa foloseasca sistemul de interconectare a conturilor intre diverse dispozitive, asa ca abia atunci cand va fi lansat oficial acest sistem vom avea acces si la aceste functii speciale.

WhatsApp mai are si alte schimbari majore pregatite pentru toata lumea in aceasta perioada, unele dintre ele fiind dezvaluite incetul, cu incetul, iar lansarea lor va avea loc in urmatoarele luni.