Compania Facebook isi va Schimba Numele in Meta (VIDEO)

Compania Facebook isi va schimba numele in Meta, anuntul fiind facut in cursul serii trecute de catre CEO-ul acesteia, Mark Zuckerberg, insa pentru reteaua de socializare nu se va modifica absolut nimic, lucru pe care nu chiar toata lumea l-a inteles.

Reteaua de socializare Facebook isi va pastra numele, la fel ca Instagram, WhatsApp, Messenger, iar ceea ce se schimba este doar denumirea companiei care le detine, ea devenind Meta, iar schimbarea e similara cu cea facuta de Google, care e detinuta de o companie numita Alphabet.

Meta este prescurtarea de la metavers, un univers virtual facut pe internet si bazat pe spatii 3D precum cele pe care le vedeti in clipul de mai sus, ele fiind gandite pentru a le permite oamenilor sa comunice mai usor, indiferent unde se afla, ideea in sine fiind interesanta, dar ramane de vazut cati vor fi atat de entuziasmati in legatura cu ea precum Mark Zuckerberg.

“Metaversul este următoarea evoluție a conexiunii sociale. Viziunea companiei noastre este de a ajuta la aducerea metaversului la viață, așa că ne schimbăm numele pentru a reflecta angajamentul nostru față de acest viitor.

Spațiile 3D din metavers vă vor permite să socializați, să învățați, să colaborați și să vă jucați în moduri care depășesc ceea ce ne putem imagina.

Ascultă-l pe Mark Zuckerberg împărtășind viziunea noastră de a aduce metaversul la viață împreună.

Dezvoltăm deja noi tehnologii interesante care îi vor ajuta pe oameni să se conecteze și să exploreze în metavers. Metaversul va fi un proiect colectiv care depășește o singură companie. Va fi creat de oameni din întreaga lume și va fi deschis tuturor.”