BLACK FRIDAY: Magazinele din Romania care au deja Reduceri

black friday magazinele romania reduceri

Black Friday a inceput deja in Romania, anul 2021 avand parte de un start ceva mai timpuriu a ofertelor speciale, iar asta pentru ca eMAG a anuntat deja de vreo 2 saptamani ca in aceasta pagina reducerile incep pe 12 noiembrie. In baza acestui anunt, restul magazinelor online si-au gandit campaniile pentru Black Friday in diverse moduri, astfel ca unele au dat deja startul campaniei, desi in mod normal ea ar trebui sa inceapa abia peste o luna de zile, nu acum.

Black Friday este un eveniment anual international care la final de luna noiembrie aduce reduceri in toata lumea pentru produse ale diverselor companii, ultima zi de vineri din noiembrie fiind cea care in mod normal are reduceri. In Romania evenimentul are loc cand vrea eMAG, pentru ca e cel mai mare magazin online din Romania, astfel ca de obicei Black Friday e pe la jumatatea lunii noiembrie, in timp ce unele magazine il fac mai devreme de atat.

eMAG Black Friday in 12 noiembrie

eMAG Black Friday va incepe in dimineata zilei de 12 noiembrie, adica peste fix 2 saptamani de zile, milioane de produse urmand a fi disponibile pentru achizitie la preturi, teoretic, mai mici decat pana acum. Cei de la eMAG aduna produsele partenerilor din toata tara si le ofera la preturi mai mici cu pana si chiar 90%, astfel ca teoretic in acest eveniment de Black Friday ar trebui sa avem ce cumpara, magazinul fiind anual cel care are vanzarile cele mai mari.

eMAG Black Friday nu are intotdeauna cele mai mari reduceri disponibile, in comparatie cu alte magazine online, insa exista alte avantaje pe care oamenii le iau in calcul cand vine vorba despre decizia de achizitie. eMAG Black Friday incepe pe 12 noiembrie si se incheie in noaptea zilei urmatoare, weekend-ul imediat urmator avand de obicei o campanie speciala de alte reduceri cu ceea ce nu s-a vandut in ziua evenimentului principal.

Flanco Black Friday a inceput deja in Romania

Flanco Black Friday a inceput deja in Romania, in aceasta pagina fiind toate reducerile disponibile pentru romanii din toata tara, iar asta inca de acum aproximativ o saptamana de zile. Reducerile pe care Flanco le-a ales pentru Black Friday aduc reduceri de pana la 90% pentru clienti, dar e posibil ca abia in 12 noiembrie sa fie anuntate cele “adevarate” pentru romanii dornici sa faca cumparaturi la preturi foarte bune in aceasta perioada din an.

Black Friday la Flanco se desfasoara atat in cadrul magazinului online, cat si in cadrul magazinelor fizice, asa ca in functie de ceea ce doriti, veti avea cu siguranta ce sa cumparati pentru ca exista multe produse cu reduceri bune.

Black Friday la Altex este in plina desfasurare acum

Altex, al doilea cel mai mare lant de magazine din Romania, are deasemenea in desfasurare un eveniment Black Friday in momentul de fata, desigur cu preturi teoretic mai bune decat la concurenta. Magazinul online al Altex are toate ofertele bune disponibile chiar acum pentru clientii romani, astfel ca Black Friday la aceasta companie ar putea veni cu oferte neasteptat de bune pe care nu ar trebui sa le ratati, daca va sunt pe plac.

Black Friday la Altex este un eveniment care se desfasoara in decursul mai multor saptamani, astfel ca reducerile vor veni in valuri, ceea ce este o veste excelenta pentru ca pe masura ce ne apropiem de 12 noiembrie vom vedea reduceri si mai bune.

Black Friday la evoMAG, Orange si alte magazine online

Black Friday a inceput deja la evoMAG, unul dintre marile magazine online din Romania, iar in aceasta pagina sunt toate reducerile pe care le-ati putea avea in vedere chiar acum. Daca sunteti interesati de reducerile de la Orange, ei bine in aceasta pagina va puteti inscrie pentru a avea cand vor incepe la cel mai mare operator de telecomunicatii din toata Romania, dar deocamdata nu a fost dezvaluita si o data clara la care totul va fi disponibil.

Black Friday a inceput deasemenea si la Media Galaxy, care e legat de Altex, astfel ca si acolo sunt reduceri similare, dar e posibil sa gasiti si cate ceva care sa va fie totusi pe plac. Black Friday se desfasoara pe 12 noiembrie in Romania, iar pe masura ce ne apropiem de aceasta data, vom vedea mai multe magazine online care vor anunta campanii speciale de reduceri.