Orange Anunta BLACK FRIDAY si ce Ofera GRATUIT Clientilor

Orange BLACK FRIDAY GRATUIT Clientilor

Orange a anuntat in mod oficial organizarea BLACK FRIDAY in Romania pentru milioane de romani din toata tara, insa pentru clienti a decis sa ofere si ceva gratuit, intr-o miscare destul de interesanta. Cei de la Orange au in aceasta pagina toate detaliile campaniei pentru BLACK FRIDAY pe care o vor desfasura in tara noastra, iar tot acolo va veti putea inscrie pentru a fi luati in considerare in vederea castigarii oricarora dintre premiile care sunt oferite.

Orange s-a gandit ca pentru BLACK FRIDAY ar fi util sa ofere gratuit o serie de gadget-uri pentru clientii din Romania care sunt dornici sa castige premii interesante, asa ca aveti ce primi gratuit daca sunteti norocosi. Orange a decis ca de BLACK FRIDAY sa le ofere gratuit clientilor 4 Samsung GALAXY Watch 4 BT, 4 Samsung GALAXY Buds Pro, 4 Samsung GALAXY S20 FE 5G, dar si 4 AirPods Pro.

Orange Anunta BLACK FRIDAY si ce Ofera GRATUIT Clientilor

Orange a pregatit o serie de premii foarte interesante pentru evenimentul sau de BLACK FRIDAY, iar pentru a avea sansa de a le castiga trebie doar sa va inscrieti in aceasta pagina pentru a afla cand incep reducerile. Orange vrea sa-si creasca si sa isi actualizeze newsletter-ul cu oferte pentru clientii din Romania cu ocazia BLACK FRIDAY, astfel ca ofera si premii pentru cei care sunt dornici sa-si ofere adresa de email, dar sa si confirme inregistrarea.

Orange a avut si anul trecut o serie de premii pentru cei care au fost de acord sa isi cedeze adresa de email doar pentru a afla in avans ce anume vor putea cumpara la pret redus, asa ca ideea in sine nu e rea. Nu uitati ca dupa inscrierea sa si confirmati totul din email-ul primit de la Orange, daca vi se cere, iar asta pentru ca altfel s-ar putea sa nu fiti inscrisi in aceasta promotie pentru BLACK FRIDAY, asa ca respectati tot ceea ce vi se spune de operator.

Orange va da startul campaniei de reduceri de BLACK FRIDAY in cursul urmatoarelor zile, asa ca nu mai avem prea mult de asteptat pana cand va incepe totul in magazinul sau online.