WhatsApp: Masura ASCUNSA, ce se Intampla in iPhone, Android

WhatsApp novi

WhatsApp a impus o noua masura ascunsa pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, compania americana luand aceasta decizie pentru ca vrea sa le ofere utilizatorilor o schimbare foarte interesanta. Cei de la WhatsApp au decis sa implementeze in cadrul aplicatiei pentru platforma de mesagerie o noua functionalitate bazata pe portofelul digital Novi, acesta fiind detinut tot de catre compania Facebook, care si-a schimbat denumirea in Meta.

WhatsApp are integrat suportul pentru Novi in cadrul unui proiect pilot pe care cei de la Meta il desfasoara in SUA si Guatemala pentru a le permite oamenilor sa faca transferuri rapide de bani direct prin aplicatie. WhatsApp va permite transferurile de bani sub forma de Pax Dollars, o moneda virtuala detinuta de catre o companie care a decis sa intre intr-un parteneriat cu meta pentru ca oamenii sa poata face mult mai usor transferuri de bani in orice forma.

WhatsApp: Masura ASCUNSA, ce se Intampla in iPhone, Android

WhatsApp novi transferuri bani

WhatsApp incepe cu acest proiect pilot pentru a testa o posibila lansare a Novi la nivel global, totul in scopul de a facilita transferurile de bani prin platforma de mesagerie, iar mai apoi platile la comercianti. Cei de la WhatsApp vor sa ofere in intreaga lume ceva ce WeChat, de exemplu, ofera in China pentru toata lumea, acolo aplicatia fiind folosita la scara larga pentru transferuri de bani si plati la comercianti, iar Meta vrea ceva similar pentru SUA, si nu numai.

WhatsApp are in versiunile beta pentru iPhone si Android o sectiune speciala in care putem administra contul Novi si putem adauga atat un card bancar, cat si fonduri pentru ceea ce dorim sa facem. Daca testele vor avea succes, atunci cei de la WhatsApp vor decide in ce masura lanseaza la nivel global Novi si functionalitatea de transferuri de bani, sau plati, insa desigur ca vom mai avea de asteptat pana cand se va intampla acest lucru, si nu stim cum anume va fi oferit tot.

WhatsApp nu a oferit deocamdata detalii clare cu privire la ceea ce inseamna aceasta uriasa schimbare, insa asteptarile sunt totusi mari in ceea ce priveste functiile sale pentru transferuri de bani, sau plati.