WhatsApp: SCHIMBAREA Facuta deja de Meta in iPhone, Android

WhatsApp meta

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, ea fiind detinuta de catre Meta, noua denumire pe care o va avea compania Facebook, anuntul fiind facut de catre CEO-ul sau chiar ieri. Dupa cum prea bine stiti deja, WhatsApp a avut incepand de anul trecut modificat ecranul principal de accesare al aplicatiei, acolo fiind mentionat faptul ca aplicatia este detinuta de catre Facebook, acelasi lucru fiind facut si in alte aplicatii ale companiei.

WhatsApp este totusi vizata acum de prima schimbare care are legatura cu Meta, noua denumire a fostei companii Facebook, iar in imaginea de mai jos puteti vedea ce s-au gandit americanii sa faca. Logo-ul Meta, impreuna cu denumirea companiei, vor fi afisate in cadrul aplicatiei WhatsApp de fiecare data cand aceasta este deschisa pe iPhone si Android de catre utilizatori, ceva ce pana la urma era cam normal sa se intample pentru platforma de mesagerie.

WhatsApp: SCHIMBAREA Facuta deja de Meta in iPhone, Android

WhatsApp meta integrare

WhatsApp a devenit acum una dintre companiile care fac parte din Meta, impreuna cu Instagram, Facebook, Facebook Messenger, plus multe, multe alte companii care sunt detinute de fosta Facebook. Nu este exclus ca logo-ul si denumirea Meta sa fie vizibile inclusiv in alte sectiuni ale aplicatiei WhatsApp ca parte a dorintei americanilor de a afisa noul logo peste tot in aplicatii, chiar daca se incepe de acum abia cu versiunile lor beta, si nu cu cele publice.

WhatsApp n-ar trebui, in mod teoretic, sa fie afectata in vreun fel de schimbarea de denumire a fostei companii Facebook, insa desigur ca pot veni si alte modificari importante pentru noi. Meta nu a anuntat deocamdata schimbari pentru platformele sale cele mai populare, printre care si WhatsApp, astfel ca nimeni nu stie foarte clar ce urmeaza sa se intample, desi exte de asteptat ca ele sa vina in urmatoarele luni pentru a se pune bazele metaversului.

WhatsApp ramane totusi o platforma care are in dezvoltare foarte multe alte schimbari importante, iar cei de la Meta vor dori sa le ofere cu siguranta oamenilor cat mai multe dintre modificari cat mai curand.