Ministrul Sanatatii: Masura Anuntata in Campania de Vaccinare

Ministrul Sanatatii Masura Campania Vaccinare

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a anuntat o masura foarte importanta pentru sustinerea campaniei de vaccinare in Romania, o campanie care din fericire acum trece printr-o perioada foarte buna, insa nu se stie pentru cat timp se va mai intampla acest lucru.

Ministrul Sanatatii spune ca este nevoie ca vaccinurile sa ajunga mai usor la oamenii din toata tara, astfel ca vor fi luate masuri pentru ca inclusiv in mediul rural sa ajunga echipe de cadre medicale care sa vaccineze romanii dornici sa fie imunizati.

“Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății a participat astăzi, 25 octombrie 2021, la o videoconferință cu reprezentanții CNCAV și ai structurilor asociative ale administrației publice locale în care s-a discutat despre corelarea eforturilor pentru susținerea în mod eficient a campaniei de vaccinare anti-COVID 19.

Ministrul interimar al Sănătății a subliniat necesitatea accelerării campaniei de vaccinarea anti-COVID 19 în zonele rurale, în special cele defavorizate.

„În cele 3 zile la Maratonul vaccinării din București, oamenii au arătat deschidere pentru vaccinare atunci când am mers către ei. Aceste evenimente trebuie replicate și în localitățile mai mici. Este nevoie de o nouă abordare pentru accelerarea campaniei de vaccinare, mai ales în zonele rurale. Trebuie să ducem vaccinul mai aproape de oameni”, a declarat Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății în cadrul videoconferinței.”