RCS & RDS: Mesajul Oficial, ULTIMA SANSA a Multor Clienti

RCS & RDS sansa

RCS & RDS are pentru milioane de clienti din toata Romania un mesaj oficial foarte important care le aduce in atentie oamenilor ultima sansa pe care o au in momentul de fata pentru a profita de o promotie speciala. Mai exact, cei de la RCS & RDS au pornit de ceva timp o campanie prin care le ofera clientilor serviciilor de televiziune, sau altor clienti din Romania, posibilitatea de a beneficia de 2 luni gratuite pentru extraoptiunea 4K daca o activeaza acum.

RCS & RDS incearca sa convinga mai multi romani sa profite de beneficiile pe care extraoptiunea 4K le aduce pentru ei daca au si un televizor compatibil, iar totul cu 2 luni de gratuitate pentru activare. RCS & RDS are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la ceea ce aduce extraoptiunea 4K pentru ei daca aleg sa o activeze, astfel ca puteti sa vedeti canalele DIGI 4K si Eurosport 4K prin intermediul sau impreuna cu o multitudine de evenimente sportive.

RCS & RDS: Mesajul Oficial, ULTIMA SANSA a Multor Clienti

RCS & RDS a pornit aceasta campanie de ceva vreme pentru clientii din toata Romania, insa astazi se termina totul pentru ca intreaga promotie a ajuns la final, astfel ca acum e ultima sansa pentru a profita de ea. Cei de la RCS & RDS le impun clientilor sa activeze extraoptiunea 4K cu o perioada de valabilitate destul de lunga pentru ca acele 2 luni de gratuitate sa fie oferite pentru ei, in caz contrar promotia nefiind activata impreuna cu extraoptiunea.

RCS & RDS explica pe website-ul sau si faptul ca este nevoie ca oricare dintre clientii dornici sa beneficieze de aceasta extraoptiune sa aiba si un televizor 4K pentru a putea urmari tot. Fara un televizor 4K, nu veti putea vedea nicio transmisie facuta prin intermediul extraoptiunii 4K, iar asta pentru ca nu puteti prelua semnalul care este transmis de catre cei de la RCS & RDS, deci este important sa aveti si acest lucru in vedere la activare.

RCS & RDS mai are si alte promotii speciale disponibile pentru clientii sai din toata Romania, asa ca e bine sa va uitati printre toate pentru a vedea exact ceea ce va este oferit acum.