GTA 6: Problemele URIASE ale Jocului Asteptat de catre Fani

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale momentului, extrem de multi fani din intreaga lume asteptand cu foarte mare interes lansarea titlului la care Rockstar Games lucreaza de foarte multa vreme deja, insa vestile nu sunt chiar atat de grozave.

GTA 6 are probleme extrem de mari cu dezvoltarea, un jurnalist al Rockstar Mag afirmand ca acest joc este in dezvoltare abia de undeva de prin 2019 – 2020, insa proiectul in sine este unul dintre cele mai haotice pe care compania Rockstar Games le-a gestionat pana acum.

GTA 6 are probleme mari care ii amana lansarea

GTA 6 a avut povestea schimbata in multiple randuri pana in momentul de fata de catre cei de la Rockstar Games, iar asta a generat foarte multe intarzieri in procesul de dezvoltare al jocului, problemele fiind unele dintre cele mai mari de pana acum.

GTA 6 a trecut prin atat de multe schimbari in ultimii 2 ani incat o posibila lansare este inca extrem de departe, iar asta pentru ca Rockstar Games mai are nevoie de foarte mult timp pentru a finaliza titlul inainte de a-l oferi pentru oamenii din intreaga lume.

GTA 6 ar fi trebuit sa fie lansat in 2020, daca Rockstar Games si-ar fi pus in aplicare dorintele, insa Take Two a decis ca daca lansarii sa aiba loc mai tarziu, probabil si din cauza faptului ca GTA Online genereaza foarte multi bani, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.