DEDEMAN: Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti de BLACK FRIDAY

DEDEMAN black friday

DEDEMAN este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de bricolaj din Romania si din Estul Europei, iar cu ocazia BLACK FRIDAY a facut si un anunt foarte interesant pentru clientii din toata tara. Mai exact, cei de la Dedeman au decis sa publice noul catalog de reduceri pentru BLACK FRIDAY, astfel ca oricare dintre romanii care vor sa faca cumparaturi cu ocazia acestui eveniment de reduceri, vor avea ocazia sa faca totul acum.

Dedeman a publicat un catalog cu sute de oferte pentru BLACK FRIDAY de care oricine poate sa profite in perioada urmatoare, iar dupa cum se poate vedea, sunt zeci de pagini de oferte extrem de interesante. Cei de la Dedeman au reduceri de pana la cateva zeci de procente, iar desi catalogul pentru BLACK FRIDAY ar trebui in mod teoretic sa fie valabil in perioada 1 – 31 noiembrie, unele oferte sunt disponibile exclusiv in perioada 12 – 21 noiembrie.

DEDEMAN: Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti de BLACK FRIDAY

Dedeman are pentru unele produse din catalogul de BLACK FRIDAY disponibile doar preturi speciale, in timp ce pentru altele listeaza si cat de mare este reducerea fata de pretul obisnuit. Multumita acestei segmentari ne putem face o idee mult mai clara cu privire la modul in care produsele pe care cei de la Dedeman le vand in momentul de fata vor fi mai ieftine de BLACK FRIDAY.

Dedeman are toate aceste reduceri disponibile atat in cadrul magazinului sau online din Romania, cat si in cazul magazinelor din diversele localitati din toata tara, asa ca ramane ca voi sa decideti de unde faceti cumparaturile. Magazinul online al celor de la Dedeman are totusi stocurile centralizate, astfel ca sansele sa gasiti ce va doriti, si in stoc, sunt mai mari in cazul acestuia decat in cazul magazinelor fizice existente in toata tara.

Dedeman va marca pe website-ul sau in mod special campania de reduceri pentru BLACK FRIDAY, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere in momentul in care totul va deveni disponibil in mod oficial.