DIGI Mobil: MILIOANE de Romani Vizati de un Anunt Oficial

DIGI Mobil promotii

DIGI Mobil, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, a publicat un anunt oficial care vizeaza milioane de romani din toata tara, iar acesta este unul despre care ar cam trebui sa stii acum. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au anuntat campania pentru BLACK FRIDAY de care vor putea profita milioane de romani din toata tara, daca sunt dornici, ea fiind programata pentru a incepe in doar 9 zile in tara noastra, ceea ce era de asteptat.

DIGI Mobil isi va initia campania de reduceri pentru BLACK FRIDAY chiar inainte ca eMAG sa aiba evenimentul sau special de oferte, deci nu e nimic neobisnuit in ceea ce se va intampla. DIGI Mobil a avut si in anii trecuti evenimentele sale de BLACK FRIDAY organizate chiar inainte ca eMAG sa isi anunte propriile evenimente de acest gen, asa ca stiti in avans ceea ce urmeaza sa se intample din acest punct de vedere si n-ar trebui sa fie vreo surpriza de vreun fel.

DIGI Mobil: MILIOANE de Romani Vizati de un Anunt Oficial

DIGI Mobil promotii b lack friday 2021

DIGI Mobil nu a dezvaluit in avans ce anume urmeaza sa fie oferit pentru clientii din toata Romania cand vine vorba despre promotiile care vor fi disponibile incepand cu data de 12 noiembrie, dar ne putem imagina ce va veni. In baza ofertelor avute in anii trecuti de catre cei de la DIGI Mobil, ne putem astepta sa existe reduceri de 50% pentru unele servicii pe care grupul de telecomunicatii le ofera, acestea urmand a fi oferite pentru perioade de 6 – 12 luni.

DIGI Mobil a avut acelasi lucru in fiecare an, iar daca stam bine si ne gandim, altceva nu prea are ce sa ofere compania romaneasca in materie de promotii, deci n-ar trebui sa ne asteptam sa vedem ceva diferit. Desigur ca pentru a putea profita de ofertele acestea va fi nevoie sa si incheiem contracte care sa aiba o perioada de valabilitate de 2 ani de zile, dar probabil ca v-ati obisnuit deja cu acest mod de lucru pe care-l are operatorul de telecomunicatii.

DIGI Mobil va anunta ofertele sale speciale abia in data de 12 noiembrie, iar ele nu ar trebui sa fie disponibile exclusiv online, ci s-ar putea sa le avem oferite inclusiv in magazinele DIGI din toata tara.