Posta Romana: Ce Facturi poti Plati in Oficiile Postale

Posta Romana Ce Facturi poti Plati in Oficiile Postale

Posta Romana le transmite romanilor un mesaj extrem de interesant, iar asta pentru ca dezvaluie ce fel de facturi pot fi platite de catre oameni in oricare dintre oficiile sale postale din tara daca sunt cu adevarat interesati de acest lucru acum.

“? Știai că…?

#PoștaRomână te poate ajuta să plătești aproape toate tipurile de facturi pe care le ai de achitat ?

În subunitățile noastre poștale, poți efectua operațiuni în numerar pentru plata facturilor/documentelor de plată pentru utilități, telefonie, internet, televiziune prin cablu etc. emise de partenerii noștri.

De asemenea, pot fi plătite și polițele de asigurare, taxele și impozitele, ratele la credite și împrumuturi. Te ajutăm să și să alimentezi un cont curent sau un card.

În plus, în subunitățile noastre, pot fi cumpărate coduri de reîncărcare pentru servicii preplătite (telefonie mobilă, televiziune prin satelit etc.) și poate fi achiziționată rovinieta.

Totodată, Poșta Română pune la dispoziția clienților ei și alte servicii, precum: închiriere căsuţă poştală, contractare abonamente publicaţii, servicii de retail, servicii de schimbare destinaţie, servicii de copiere, poliţe de asigurare, vânzare bilete la concerte, spectacole şi întreceri sportive!

Mai multe despre serviciile noastre, aici: https://www.posta-romana.ro/
Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne printr-un mesaj privat. Te așteptăm!”