Kaufland: Schimbarile IMPORTANTE, ce Trebuie sa Stie Romanii

Kaufland concurenta

Kaufland a anuntat o serie de schimbari importante pentru romanii din toata tara, iar asta in conditiile in care vorbim despre o masura care ar trebui sa fie cunoscuta de catre toata lumea chiar acum. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat in mod oficial care sunt noile promotii in campania produselor cu eticheta galbena, astfel ca vorbim despre noi reduceri extrem de bune pentru toate magazinele din tara care au la vanzare diverse produse ale companiei.

Kaufland a lansat promotia de reduceri “Eticheta Galbena” de ceva vreme, iar scopul sau este de a le permite clientilor sa cumpere cu reduceri mari o varietate de produse, preturile mici fiind garantate de companie. Garantia aceasta a preturilor mai mici decat cele ale concurentei vine ca o masura interesanta pe care cei de la Kaufland o fac pentru clientii romani in raport cu ceea ce era facut pana acum, dar vestile ar trebui sa fie bune, in final.

Kaufland: Schimbarile IMPORTANTE, ce Trebuie sa Stie Romanii

Kaufland concurenta produse

Kaufland spune ca are peste 3000 de produse incluse in cadrul campaniei de reduceri “Eticheta Galbena”, iar pentru toate dintre ele garanteaza un pret de vanzare mai mic decat cel al magazinelor concurente. Kaufland spune ca in cazul in care un client gaseste la un competitor al lantului de hypermarket-uri acelasi produs la un pret mai mic, in termen de 5 zile de la achizitie, atunci ii va oferi un voucher echivalent cu o reducere de 50% a produsului cumparat.

Kaufland merge aici pe o strategie pe care am vazut-o aplicata la cei de la Altex, companie care are de ani de zile promotii de acest gen pentru clientii sai din toata tara, deci nu vorbim despre ceva complet nou. Pe de alta parte, clientii care sunt dornici sa profite de aceste reduceri surprinzatoare, ar trebui sa o faca atat timp cat ele sunt disponibile pentru noi toti, Kaufland incercand sa ne ofere doar cele mai bune preturi pentru produsele pe care le cumparam.

Kaufland are totusi mai multe reduceri foarte bune pentru clientii sai din toata Romania in aceasta perioada, asa ca nu ramane decat sa ne orientam in functie de ceea ce este disponibil acum.