Netflix: Anuntul OFICIAL pentru Romania, ce Trebuie sa Stii

Netflix amuzament

Netflix a publicat un important anunt oficial pentru romanii din toata tara, iar daca te numeri printre cei carora le place sa vada filme in platforma, atunci ar fi bine sa stii ce ne transmite. Netflix a anuntat in mod oficial faptul ca jocurile vor fi disponibile in aplicatia sa pentru telefoanele cu sistem de operare Android din toata lumea, inclusiv Romania, incepand cu cea mai recenta actualizare pentru ea, deci ne vom putea bucura de aceasta schimbare majora.

Netflix a decis sa lanseze jocuri bazate pe filmele si serialele din platforma inca de anul trecut, in 2021 materializandu-se planurile sale, iar abonatii cu telefoane Android din diverse zone de pe glob au deja sansa de a le incerca. Acum lucrurile se schimba, iar cei de la Netflix au decis sa aduca jocurile in telefoanele si tabletele Android din toata lumea, urmand ca mai apoi inclusiv cei cu iPhone si iPad sa aiba sansa de a le incerca in propriile dispozitive.

Netflix: Anuntul OFICIAL pentru Romania, ce Trebuie sa Stii

Netflix a luat multa lume prin surprindere cu aceasta decizie, iar asta in conditiile in care jocurile sunt testate de doar vreo 3 luni in alte tari de pe glob, dar acum ajung si in Romania. Netflix are un numar limitat de jocuri disponibile pentru utilizatorii sai in momentul de fata, urmand ca oferta sa fie extinsa inclusiv la alte titluri, chiar daca ele nu sunt inspirate din filmele si serialele pe care platforma le pune la dispozitia oamenilor sai chiar acum.

Netflix stie foarte bine cat de important este pentru utilizatorii sai sa aiba parte de experiente cat mai variate cand vine vorba despre ceea ce le ofera, astfel ca jocurile sunt un mare bonus disponibil pentru noi. Desigur ca Netflix vrea sa ofere o varietate cat mai mare de titluri pentru abonatii sai din intreaga lume, astfel ca ar fi bine sa profitati de jocurile care sunt anuntate ca disponibile pentru noi din perioada imediat urmatoare.

Netflix va avea in aplicatie mai multe detalii despre jocurile pe care ni le va oferi, astfel ca trebuie doar sa mergem acolo pentru a descoperi toate informatiile despre care ar trebui sa stim.