Posta Romana: Avertismentul care Vizeaza Toti Romanii Azi

Posta Romana Avertismentul care Vizeaza Toti Romanii Azi

Posta Romana a lansat un avertisment extrem de important pentru toti romanii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o problema extrem de serioasa care ar trebui sa fie in atentia tuturor in momentul de fata in toata Romania.

“ATENȚIE! Nu vă lăsați păcăliți de hackeri !

Continuă tentativele de fraudă informatică!

Mai mulți clienți ne-au semnalat, în ultimele zile, primirea de email-uri frauduloase, care conțin o clonă a site-ului oficial al companiei.

Clienții sunt îndrumați să-și introducă datele personale pe pagina respectivă, al cărei link arată exact ca modulul de E-Mandat existent pe site-ul oficial.

Mesajele înșelătoare sunt trimise de hackeri cu scopul de a convinge destinatarii să plătească taxe suplimentare pentru primirea unor colete sau cu scopul de a colecta datele bancare ale clienților și pentru a sustrage bani din conturile acestora.

Nu deschideți! Verificați cu atenție linkul paginii pe care sunteți direcționați!
Dând click pe pictograma “Lacăt” din bara cu denumirea site-ului, la secțiunea “Site Settings”, pe pagina reală a companiei apare doar posta-romana Fră alte extensii!

Compania Națională Poșta Română se delimitează total de aceste practici de fraudare, în care numele instituţiei este folosit în mod abuziv!

Vă reamintim că singurele informaţii reale cu privire la activitatea companiei se regăsesc doar pe site-ul oficial www.posta-romana.ro și pe pagina oficială de Facebook.

Fiți vigilenți! Păstrați-vă dispozitivele în siguranță!”