BRD Romania: Masura Hotarata, ce Ofera GRATUIT Clientilor

BRD Romania recompensa

BRD Romania a anuntat in mod oficial o masura hotarata recent pentru clientii din toata tara, iar asta deoarece ofera in mod gratuit ceva ce putini credeau ca vor avea ocazia sa primeasca in aceasta perioada. Mai exact, cei de la BRD Romania s-au gandit sa ii recompenseze pe clientii care decid sa ii foloseasca aplicatia YOU, lansata in 2020 ca o inlocuitoare pentru MyBRD Mobile, catre ea fiind deja migrati sute de mii de clienti care foloseau vechea aplicatie.

BRD Romania vrea sa convinga si mai multa lume sa-i foloseasca aplicatia, dar sa si faca tranzactii prin intermediul ei, astfel ca a decis sa ofere si o serie de premii speciale pentru cei care o vor folosi. In aceasta idee, toti clientii BRD Romania care folosesc aplicatia YOU si fac minim 3 tranzactii lunar cu ea vor avea ocazia de a castiga un telefon iPhone 13 Pro Max, dar si 15 vouchere eMAG in valoare de 800 de LEI fiecare, deci veti avea ce sa cumparati cu ele.

BRD Romania: Masura Hotarata, ce Ofera GRATUIT Clientilor

BRD Romania recompensa you

BRD Romania spune ca pentru a putea avea sansa de a castiga tot ceea ce ofera, trebuie sa platim facturi ale furnizorilor de servicii din Romania, sa facem schimburi valutare, sau transferuri intre conturile proprii. BRD Romania accepta deasemenea sa ne inscrie daca facem transferuri nationale sau internationale, ori plati nationale recurente, sau cu data in viitor, astfel ca avem o multitudine de sanse pentru a beneficia intr-adevar de inscriere in promotie.

BRD Romania desfasoara aceasta promotie pentru toti clientii din tara care aleg sa foloseasca aplicatia YOU, fie ca o utilizeaza deja, fie ca abia acum vor incepe sa o faca, astfel ca alegerea este la ei. Aici sta marele avantaj al acestui sistem deoarece nu conteaza daca foloseati aplicatia inainte, sau veti incepe sa o folositi acum, cei de la BRD Romania ajutandu-ne oricum sa ne bucuram de beneficiile promotiei, deci nu exista motive sa o ignorati in vreun fel.

BRD Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta campanie promotionala, asa ca puteti merge acolo pentru a vedea de ce anume puteti profita chiar in acest moment.