Carrefour: ATENTIE! Anunt OFICIAL pentru Milioane de Romani

Carrefour restrictia

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, primind anual milioane peste milioane de clienti dornici sa-i cumpere produsele pe care le vinde, si aveti de unde alege. Dupa cum prea bine stiti deja, unele dintre magazinele pe care Carrefour le are fac parte din centre comerciale, astfel ca accesul in interiorul lor se face doar prin intermediul unui certificat verde digital, asa ca daca nu aveti unul, nu veti putea intra.

Carrefour mentioneaza acest lucru la intrarea in acele centre comerciale, si desigur ca foarte multa lume a fost suparata din cauza acestei restrictii, insa exista totusi si o solutie pentru cei care vor sa-i cumpere produsele. Solutia e impartita in doua, iar prima este folosirea platformei Bringo care va poate livra in orice locatie produsele pe care vreti sa le cumparati de la Carrefour, asa ca nici nu trebuie sa iesiti din casa pentru a va face cumparaturile, la nevoie.

Carrefour: ATENTIE! Anunt OFICIAL pentru Milioane de Romani

Carrefour restrictia cumparaturi
Carrefour permite colectarea cumparaturilor in parcare dupa comanda online.

Carrefour are totusi si un sistem care ne permite sa comandam produsele sale si sa le ridicam din oricare dintre magazine, sau chiar din parcarea lor, pentru cei care nu au un certificat verde digital. Putem folosi atat website-ul celor de la Carrefour, cat si aplicatia pentru iPhone si Android, ambele solutii fiind la fel de bune pentru a intra in posesia produselor dorite fara a calca efectiv in magazin, sau in centrul comercial in care fara certificat digital nu e permis accesul.

Carrefour e obligata de legislatia in vigoare sa restrctioneze accesul clientilor fara certificat verde digital, altfel risca amenzi, impreuna cu cei care conduc magazinele, astfel ca nu poate sa incalce legea, dar nici nu e vinovata pentru ce se intampla. Pe de alta parte, Carrefour ofera solutii pentru cei care nu au un certificat verde digital inca, si nici nu vor sa obtina unul, astfel ca daca sunteti dornici sa ii cumparati produsele stiti acum ca aveti alternative.

Carrefour are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la acest sistem, asa ca daca sunteti intresati de ceva, trebuie doar sa mergeti acolo pentru a vedea toate detaliile.