DNSC: Avertisment pentru Romani cu Privire la Securitatea Bancara

DNSC Avertisment pentru Romani cu Privire la Securitatea Bancara

DNSC emite un foarte serios avertisment pentru romanii din toata tara cu privire la securitatea bancara, iar asta pentru ca vorbim despre o problema foarte mare a atacurilor cibernetice in ultimul an, iar mai jos aveti informatii desore problemele mari aduse de catre ele.

“#SigurantaOnline – Directoratul Național de Securitate Cibernetică, Poliția Română și Asociația Română a Băncilor îți pun la dispoziție un instrument ideal pentru a te informa despre cum poți evita tentativele de fraudă din mediul online.

Intră pe website și testează-ți abilitățile de a detecta acest tip de atac răspunzând la cele 15 întrebări din quiz-ul nostru.

În funcție de rezultatul obținut, vei ști ce categorie de recomandări trebuie să accesezi pe site pentru a-ți actualiza informațiile despre atacuri.

Infractorii cibernetici își dezvoltă constant metodele de atac, care devin din ce în ce mai complexe. Informează-te constant pentru a fi mereu la curent cu ultimele ”inovații” folosite de atacatori în încercarea lor de a-ți fura datele!”