Posta Romana: Serviciul SMS Extins, pentru ce Primesti Notificari

Posta Romana Serviciul SMS Extins, pentru ce Primesti Notificari

Posta Romana a extins servicul SMS pentru notificarile primite in cazul expeditiilor care trebuie sa ajunga la noi, compania nationala anuntandu-i pe clienti ca acum vor primi aceste tipuri de informari pentru mai multe tipuri de expeditii din Uniunea Europeana.

Posta Romana spune mai jos ca aceste noi tipuri de notificari trimise prin SMS se aplica pentru oricare dintre cele 52 de oficii postale cu asistenta vamala, astfel ca puteti sa beneficiati de tot oriunde v-ati afla in Romania si aveti de primit ceva.

“Îți reamintim că….

Poşta Română a extins serviciul de alertă prin SMS pentru toate tipurile de trimiteri sosite din afara Uniunii Europene, în toate cele 52 de oficii poştale cu asistenţă vamală, pe care la poți găsi aici:

Timpul tău este prețios pentru noi, așa că, te anunțăm noi, printr-un mesaj primit pe telefonul mobil, despre data şi ora de la care te poți prezenta în subunităţile poştale pentru ridicarea trimiterilor.

Te rugăm să contactezi oficiul ales înainte de a merge să îţi ridici trimiterea, pentru a te asigura că ai îndeplinit toate formalităţile şi ai toate documentele necesare ca să intri în posesia trimiterii poştale pe care o aştepţi.

Dacă ai nevoie de ajutor, te rugăm să ne contactezi printr-un mesaj privat și unul dintre colegii noștri te va contacta!”