DACIA Logan 3: PROBLEMA cu Masinile ce Frustreaza Clientii

DACIA Logan 3 intarziere

DACIA Logan 3 este una dintre masinile populare care se vand in Romania si in Europa de Est, insa in ciuda acestei popularitati pe care o inregistreaza automobilele producatorului roman, exista totusi o problema mare. Mai exact, DACIA Logan 3 inregistreaza timpi de livrare foarte indelungati in momentul de fata in Romania, dar si in alte tari, totul din cauza penuriei de semiconductori care afecteaza intreaga piata auto mondiala de aproximativ 1 an.

DACIA Logan 3 este deasemenea afectata de aceste probleme la fel cum modelele Spring, Duster 2021, dar si altele produse de catre grupul Renault au timpi de livrare foarte mari in momentul de fata, din pacate. DACIA Logan 3 poate fi comandata acum de catre clienti din reprezentante, insa din pacate livrarea modelelor se face mult mai tarziu decat si-ar dori multa lume, incepand abia din primavara anului viitor, si nici macar atunci nu e garantat ca va veni la timp.

DACIA Logan 3: PROBLEMA cu Masinile ce Frustreaza Clientii

DACIA Logan 3 nu e livrata nici acum la timp in toate cazurile, unii clienti avand livrarea amanata de catre reprezentante din cauza penuriei de semiconductori, iar pe total asta genereaza foarte multa frustrare in randul multor oameni. Din pacate problema nu are si o rezolvare usoara, iar asta pentru ca penuria de semiconductori pune mare presiune pe intreaga piata auto in aceasta perioada, deci e greu de spus cand anume se va gasi o rezolvare.

DACIA Logan 3 poate fi livrata de catre cei de la DACIA chiar si fara anumite dotari doar pentru a fi livrata intr-un final pentru clienti, insa ce este eliminat, nimeni nu poate spune in avans. Indiferent de acest lucru, oamenii care cumpara DACIA Logan 3 de la compania DACIA au asteptari ca masinile sa fie livrate la timp si cu toate dotarile, insa nu se poate intampla acest lucru in chiar toate cazurile, asa ca e bine sa va asteptati la acest lucru daca faceti o comanda.

DACIA Logan 3 nu e cea mai populara masina pe care DACIA o vinde, Sandero 3 fiind aceasta, insa chiar si asa, inregistreaza vanzari destul de mari iar problemele cu penuria de semiconductori se resimt.