Posta Romana: Mesaj de Alerta pentru Romanii din Toata Tara

Posta Romana Mesaj Alerta Romanii Toata Tara

Posta Romana transmite un foarte important mesaj de alerta care ii vizeaza pe romanii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o noua campanie de tip phishing care este indreptata impotriva oamenilor de catre un grup necunoscut de hackeri.

Posta Romana spune ca nu desfasoara campanii cu premii in mediul online, compania nationala avand alte preocupari in aceasta perioada, deci daca vedeti concursuri care ii folosesc imaginea, ar trebui sa fiti destul de circumspecti in ceea ce le priveste.

“Poşta Română nu derulează, în prezent, campanii cu premii în mediul online!

În urma apariției în mediul online a unor materiale potrivit cărora “Poșta Română oferă premii instant în valoare de 50.000 RON ”, menționăm că aceste informații nu sunt reale.

Compania Națională Poșta Română avertizează că numele instituţiei este folosit în mod abuziv şi nu răspunde de răspândirea acestor informaţii false, precizând că nu oferă premii și nici nu derulează, în prezent, niciun fel de promoție/ concurs.

Astfel, Compania Națională Poșta Română recomandă celor care primesc astfel de mesaje care promit diverse recompense, să nu dea curs invitației de participare la promoție/ concurs.

Singurele informaţii reale cu privire la concursurile şi campaniile pe care le organizează Poșta Română le regăsiți doar pe site-ul oficial al companiei şi pe paginile oficiale de Facebook și Instagram (Compania Nationala Posta Romana/posta_romana_oficial).”