RCS & RDS: Decizia OFICIALA, ce Masura a Luat pentru Romani

RCS & RDS vinerea neagra

RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania in continuare, compania incercand sa le ofere oamenilor din toata tara, doar cele mai bune servicii posibile pentru banii pe care ii platesc. O data in an vine totusi BLACK FRIDAY, iar cei de la RCS & RDS incearca sa ii ajute pe romani sa se bucure de preturi si mai mici pentru ceea ce le ofera, astfel ca daca erati in cautare de promotii, acum v-ati putea bucura de ele.

RCS & RDS a anuntat deja in mod oficial evenimentul de reduceri pentru romanii din toata tara, milioane de oameni urmand a avea posibilitatea de a profita de ofertele speciale care vor fi disponibile. 12 noiembrie este data de la care cei de la RCS & RDS le vor oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de ofertele speciale, iar pentru toata lumea vin deja vesti extrem de bune pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea in acest moment.

RCS & RDS: Decizia OFICIALA, ce Masura a Luat pentru Romani

RCS & RDS va avea reduceri de 50%, cel mai probabil, pentru perioade care ajung pana la 6 sau 12 luni pentru cam toate serviciile pe care le ofera, deci BLACK FRIDAY va fi o perioada buna pentru a contracta orice. Serviciile de internet, televiziune, telefonie mobila, telefonie fixa, ar trebui sa aiba parte de reduceri de pana la 50% cu ocazia BLACK FRIDAY la RCS & RDS, vestile fiind extrem de bune pentru toata lumea care e dornica sa le contracteze.

RCS & RDS va avea reduceri inclusiv la extraoptiunile pentru unele dintre aceste servicii, poate chiar si la echipamentele pe care le va oferi romanilor care sunt dornici sa profite de toate ofertele. BLACK FRIDAY este un eveniment special pe care cei de la RCS & RDS il organizeaza pentru clienti, la fel ca si multe alte magazine, sau alti operatori de telecomunicatii, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la ceea ce va fi anuntat in mod oficial.

RCS & RDS va da startul campaniei de BLACK FRIDAY in data de 12 noiembrie, cel mai probabil de la miezul noptii, astfel ca veti avea destul timp sa contractati ce vreti, mai ales ca nu exista stocuri prestabilite.