Posta Romana: Noua Atentionare Privind Concursurile Online False

Posta Romana Noua Atentionare Privind Concursurile Online False

Posta Romana a emis o noua atentionare pentru romanii din toata tara cu privire la concursurile online false care se desfasoara in aceasta perioada din an, astfel ca trebuie sa fim extrem de atenti la ceea ce se intampla pentru a nu fi pacaliti de ele.

Posta Romana incearca sa ne ajute sa ne dam seama daca suntem pacaliti de catre cineva cu vreun concurs fals si sa nu ne cedam datele personale hackerilor pentru ca ar putea fi imposibil sa le recuperam, si nu e exclus sa avem inclusiv bani furati.

“Poşta Română nu derulează, în prezent, campanii cu premii în mediul online!

În urma apariției în mediul online a unor materiale potrivit cărora “Poșta Română oferă premii instant în valoare de 50.000 RON ”, menționăm că aceste informații nu sunt reale.

Compania Națională Poșta Română avertizează că numele instituţiei este folosit în mod abuziv şi nu răspunde de răspândirea acestor informaţii false, precizând că nu oferă premii și nici nu derulează, în prezent, niciun fel de promoție/ concurs.

Astfel, Compania Națională Poșta Română recomandă celor care primesc astfel de mesaje care promit diverse recompense, să nu dea curs invitației de participare la promoție/ concurs.

Singurele informaţii reale cu privire la concursurile şi campaniile pe care le organizează Poșta Română le regăsiți doar pe site-ul oficial al companiei (www.posta-romana.ro) şi pe paginile oficiale de Facebook și Instagram (Compania Nationala Posta Romana/posta_romana_oficial).”