Raed Arafat: Atentionare Privind Tratamentul pentru COVID

Raed Arafat Atentionare Privind Tratamentul pentru COVID

Raed Arafat transmite o atentionare extrem de importanta pentru romani cu privire la tratamentele pentru COVID, el spunand ca acestea ar fi mult mai toxice decat vaccinurile, cele din urma stimuland sistemul imunitar sa genereze anticorpi care sa lupte cu virusul.

Raed Arafat spune ca tratamentele implica introducerea de substante toxice in corp pentru a lupta cu un virus, iar acest lucru nu ar fi facut de catre vaccinuri, asa ca oamenii ar trebui sa prefere intotdeauna vaccinurile in defavoarea tratamentelor.

“Nu ştim ce va fi, nu ştim dacă va apărea o variantă care va fi mai dificil de gestionat din punct de vedere al vaccinării, al transmiterii, să fie mult mai agresivă ca actuala variantă. Acum există o variantă în Marea Britanie, care se ştie că este mai contagioasă decât varianta Delta. Se vorbeşte despre ea şi este sub examinare. Toate aceste aspecte ne arată că lucrurile nu s-au terminat. Vaccinul a rămas soluţia optimă.

Eu vreau să le spun tuturor celor care aşteaptă tratamentul să stea să citească foarte bine: tratamentul e mai toxic decât orice vaccin. Tratamentul este o substanţă chimică pe care o introduci pentru a trata, pentru a opri virusul respective.

Are un impact asupra corpului, ca orice tratament pe care-l luăm. Sunt substanţe chimice pe care le introducem pentru a combate un virus, un microb, pe când vaccinul este un mod de a stimula un sistem imunitar natural, care reacţionează la virusul respectiv.

Aşa că să nu aştepte, pentru că şi asta începe să devină un motiv: hai că noi aşteptăm tratamente. Să nu aştepte! Vaccinul rămâne soluţia, iar valul 4 nu s-a terminat, iar după valul 4, dacă nu avem un număr suficient de vaccinaţi, valul 5 va fi cu un impact asemănător valului 4.”