BLACK FRIDAY eMAG: Primele Informatii Oficiale despre Oferte

BLACK FRIDAY eMAG oferte

BLACK FRIDAY eMAG a fost anuntat in mod oficial de catre cel mai mare magazin online din Romania, lucru pe care il stiti deja, insa acum avem si primele informatii oficiale in aceasta pagina cu privire la ceea ce urmeaza sa ne fie oferit de catre companie.

BLACK FRIDAY eMAG are o pagina dedicata in care compania ofera cateva sfaturi cu privire la modul in care ar trebui sa ne pregatim pentru a cumpara oricare dintre produsele care vor fi oferite la pret redus pentru oricine este interesat de acest lucru.

BLACK FRIDAY eMAG va incepe in dimineata zilei de 12 noiembrie, cel mai probabil de la ora 07:00, asa cum s-a intamplat si cu celelalte evenimente care au fost organizate in Romania, deci asta nu mai e o surpriza prea mare pentru cineva, in aceasta pagina urmand a fi publicate toate ofertele.

BLACK FRIDAY eMAG: Primele Informatii Oficiale despre Oferte

BLACK FRIDAY eMAG va avea maine dezvaluite primele produse care se vor bucura de oferte speciale in cadrul campaniei de reduceri, iar asta pentru ca eMAG vrea sa creasca interesul vis-a-vis de eveniment cu dezvaluirea unor reduceri in avans pentru romanii interesati.

Produsele cu reduceri pentru BLACK FRIDAY eMAG 2021 :

  1. 75.000 de televizoare
  2. 130.000 de smartphone-uri și gadget-uri
  3. 30.000 laptopuri
  4. 35.000 frigidere și mașini de spălat
  5. 250.000 de electrocasnice mici
  6. 500.000 de produse fashion
  7. 300.000 de parfumuri și cosmetice
  8. 600.000 de jocuri și jucării
  9. 600.000 de articole pentru casă și grădină
  10. 150.000 de articole pentru sport și echipament sportiv
  11. 40 de tone de cafea
  12. 100.000 de sticle de băuturi alcoolice
  13. 150.000 de produse și echipamente medicale
  14. 1 milion de scutece
  15. Peste 47.000 de nopți de cazare în România și în afara țării
  16. Peste 80.000 de litri de combustibil
  17. Peste 5.000 de vouchere pentru bilete de avion, reduse cu 50%
  18. Peste 27.000 de kilograme de carne de porc
  19. Singura sticlă din România de Single Malt Talisker veche de 41 de ani la prețul de 13.999 de lei
  20. Pachet de 12 sticle Jameson cu ciubăr la preț de 4.999 de lei
  21. Autorulote pentru noi experiențe
  22. Închirieri rulote, mașini, servicii taxi și car sharing
  23. Abonamente de telefonie
  24. Servicii medicale
  25. Monede și lingouri de aur
  26. Ceasuri și bijuterii de lux
  27. Cursuri și experiențe inedite

BLACK FRIDAY eMAG se va desfasura pentru o perioada de peste 14 ore si va avea reduceri totale de peste 60 de milioane de euro, insa cat de reale vor fi ele, sau nu, ramane sa vedem abia dupa ce vor fi dezvaluite in mod oficial pentru toata lumea de catre eMAG.

“De Black Friday ai ocazia să faci economii la ceea ce îți trebuie sau pur și simplu la ceea ce îți place. Black Friday este cel mai bun moment pentru achiziții, am negociat și noi și sellerii din Marketplace cu mii de producători și am concentrat acest efort pentru o singură zi, ziua cu cele mai multe reduceri din an, 12 noiembrie. Am investit masiv într-un nou depozit, în tehnologie și în rețeaua easybox pentru a le da oamenilor ocazia să se bucure de o experiență bună în ecommerce,

Ca în fiecare an, Black Friday a fost planificat cu atenție și eMAG a achiziționat stocurile de marfă din timp. În acest sens au ajutat și investițiile realizate în ultimii ani în extinderea depozitelor care acum se întind pe o suprafață de 250.000 de metri pătrați, de patru ori mai mare față de cea a Casei Poporului.

Aceste investiții care doar în cazul noului hub de la Joița, utilizat în premieră de Black Friday, se ridică la aproape 100 de milioane de euro, au asigurat spațiul necesar pentru a fi păstrate stocurile suplimentare de produse achiziționate special din timp în pregătirea Black Friday. În plus, eMAG a investit 4,5 milioane de euro în tehnologie, dintre care 2,3 milioane au mers către achiziția de servere noi.

Pentru a livra toate comenzile până pe data de 26 noiembrie 2021, eMAG a suplimentat numărul de angajați cu 600 de oameni la depozite și în zona de customer care. Clienții vor putea opta pentru livrare la unul dintre cele peste 2.000 de easybox-uri din toată țara, de unde pot ridica produsele la orice oră din zi și din noapte, pentru ridicarea de la unul din cele 21 de showroom-uri eMAG, pentru livrare prin curier sau pot ridica de la oficiile poștale.

Clienții Genius activi și cei care testează, vor beneficia de transport gratuit și vor primi o notificare la startul evenimentului. În această perioadă, locuitorii din majoritatea orașelor din țară pot încerca gratuit acest serviciu timp de trei luni. eMAG Genius este disponibil pentru peste 10 milioane de locuitori din 353 de localități din țară.

Pentru a-și putea achiziționa produsele dorite fără a pune presiune pe bugetul personal, clienții eMAG vor avea la dispoziție opțiuni flexibile de plată: pot alege să achite cu cardul de credit, beneficiind de până la 40 de rate fără dobândă. Mai mult, cei care vor aplica pentru un card de cumpărături eMAG-Raiffeisen Bank vor primi un bonus de 100 de lei.”