DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL, Ce se Intampla in Toata Romania

DIGI Mobil superior

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, serviciile sale fiind folosite de catre milioane de oameni din intreaga tara, iar numarul lor este in crestere. Cei de la ANCOM au publicat recent noile cifre privind numarul de portari inregistrate in reteaua DIGI Mobil in ultima luna, iar dupa cum era de asteptat, operatorul a inregistrat mai bine de jumatate dintre toate portarile facute in Romania.

DIGI Mobil a atras in reteaua sa nu mai putin de 46.349 clienti prin portare dintr-un total de 85.423 numere portate in toata Romania in cursul lunii octombrie, ceea ce este cu adevarat impresionant. DIGI Mobila fost in aceeasi pozitie chiar si acum o luna, cand a inregistrat tot peste jumatate dintre portarile facute in toata Romania, iar acest trend e improbabil sa se schimbe in viitorul apropiat pentru ca lumea vrea sa beneficieze de serviciile sale.

DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL, Ce se Intampla in Toata Romania

DIGI Mobil isi depaseste fara drept de apel concurenta in Romania cand vine vorba despre portari, inregistrat mai multe decat toti ceilalti operatori din tara la un loc, dar asta n-ar trebui sa mai fie o surpriza. Cei de la DIGI Mobil au preturile cele mai mici din toata piata, lucru cunoscut de catre toata lumea, astfel ca e normal sa beneficieze si de cel mai mare numar de portari in retea, chiar daca nu ofera o calitate foarte ridicata pentru serviciile pe care le are.

DIGI Mobil incearca totusi in mod constant sa le ofere clientilor cele mai bune experiente posibile pe partea de telefonie mobila, chiar daca nu e posibil tot timpul, internetul mobil fiind problema cea mai mare. DIGI Mobil are cel mai slab internet mobil din Romania, dar in mod surprinzator acoperire mai buna decat Telekom, sau Vodafone, astfel ca per total clientii primesc servicii de care se pot bucura la preturi surprinzator de bune, iar de BLACK FRIDAY for vi si mai bune.

DIGI Mobil se pregateste sa ofere din 12 noiembrie o promotie care va reduce cu 50% preturile abonamentelor pentru o perioada de 12 luni de zile, astfel ca vor fi si mai multi clienti dornici sa profite de ofertele sale.