DACIA Logan: Anunt care poate Schimba Evolutia Generatiei 4

DACIA Logan generatia 4

DACIA Logan este vanduta in momentul de fata in versiuni de generatie a 3-a, adica o serie de modele noi care au fost lansate in cursul anului trecut de catre cei de la DACIA, si care au ajuns in reprezentante chiar in 2021. Avand in vedere ca DACIA Logan a fost lansata in generatia a 3-a acum, generatia a 4-a este asteptata pentru lansare dupa 2030, adica la peste 10 ani distanta, asa cum s-a intamplat si cu generatia a 3-a in raport cu cea anterioara, si cum se intampla cu Duster.

DACIA Logan de generatie a 4-a putea deveni prima masina a celor de la DACIA care sa nu fie vanduta exclusiv in variante care au motoare pe combustie interna, iar asta pentru ca, teoretic, din 2035 acestea n-ar mai trebui sa fie produse. Ei bine, lucrurile se vor schimba, iar asta pentru ca Germania nu este de acord cu renuntarea la productia de automobile care au motoare pe combustie interna, iar de asta vor profita din plin DACIA Logan, Renault, si nu numai.

DACIA Logan: Anunt care poate Schimba Evolutia Generatiei 4

DACIA Logan ar putea avea dupa 2030 motoare cu combustibili sintetici care polueaza mai putin decat cei actuali, sau cel putin asta vrea Germania in locul inlocuirii motoarelor actuale pe combustie interna. Din moment ce Germania nu vrea sa renunte la motoarele care functioneaza pe baza combustiei interne, e clar ca nu se va intampla acest lucru, iar cei de la Renault si DACIA se vor bucura cu siguranta pentru ca fac parte dintr-un grup de producatori auto care fix asta cer.

DACIA Logan nu pare a fie pregatita in momentul de fata pentru lansare in vreo versiune hibrida, deci o versiune electrica pare sa aiba si mai mici sanse de a fi lansata vreodata pe piata. Costurile foarte mari pentru fabricarea unei asemenea masini par sa fie principala piedica in calea unei schimbari atat de mari pentru DACIA Logan, dar poate ca peste cativa ani actualele tehnologii vor putea fi suficient de vechi si de ieftine pentru a fi folosite in masina.

DACIA Logan este una dintre cele mai populare masini DACIA in Europa de Est, si alte zone de pe glob, insa disponibilitatea sa pare sa se reduca de la un an la altul in diverse tari de pe glob.