Data de Lansare a Samsung GALAXY S22 Dezvaluita Fanilor

Data de Lansare Samsung GALAXY S22

Data de lansare a Samsung GALAXY S22, unul dintre cele mai asteptate modele noi de telefoane, este dezvaluita pentru fanii care asteapta cu mare interes aparitia noii serii, iar acum stim si ce zi ar trebui sa marcam in calendar pentru dezvaluirea noilor dispozitive.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa fie lansat pe 8 februarie 2022, conform unuia dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii despre produse noi si lansari de produse, insa aceasta serie ar urma sa fie precedata de lansarea GALAXY S21 FE, in data de 4 ianuarie.

Lansarea Samsung GALAXY S22 ar urma sa vina si cu deschiderea precomenzilor, iar vanzarile efective ar urma sa inceapa in data de 18 februarie, la 10 zile distanta, ceva ce am vazut si cu alte modele de telefoane lansate de catre coreeni pana acum.

Samsung GALAXY S22 va fi o foarte interesanta serie de telefoane pentru fanii Samsung din intreaga lume, iar asta pentru ca ea urmeaza sa vina si cu multe noutati grozave de care foarte multa lume se va putea bucura dupa ce vor fi disponibile in mod oficial.

Samsung GALAXY S22, Samsung GALAXY S22 Plus, Samsung GALAXY S22 Ultra vor fi cele trei modele de telefoane care vor fi lansate pentru intreaga lume, astfel ca nu vom avea foarte mult de asteptat pana in momentul in care ele vor fi dezvaluite.