Netflix a Publicat Titlurile Episoadelor Stranger Things 4

Netflix Titlurile Episoadelor Stranger Things 4

Netflix a anuntat o noua surpriza extrem de interesanta pentru abonatii sai din toata lumea, iar asta pentru ca a dezvaluit titlurile episoadelor Stranger Things 4, un sezon asteptat de catre foarte multa lume. Netflix stie cat de multi oameni anticipeaza lansarea Stranger Things 4, asa ca le ofera noi motive sa astepte cu si mai mare interes lansarea episoadelor, mai ales ca acest sezon nou este in productie de foarte multa vreme, pandemia intarziind tot.

Stranger Things 4 are stabilita perioada de lansare in cadrul platformei de streaming video la cerere Netflix, astfel ca in vara anului 2022 ar trebui sa putem vedea toate episoadele ale carot titluri pe putem citi de azi. Netflix a publicat inclusiv un trailer pentru Stranger Things 4, insa desigur ca ne dezvaluie doar cateva dintre surprizele care au fost pregatite, mai ales ca procesul de productie probabil ca inca nu s-a incheiat, asa ca vom vedea mai multe atunci.

Netflix a Publicat Titlurile Episoadelor Stranger Things 4

Netflix a ales pentru Stranger Things 4 titlurile urmatoare pentru episoadele care vor fi disponibile pentru abonatii din toata lumea : Clubul Hellfire, Blestemul lui Vecna, Monstru si Supereroina, Draga Billy, Proiectul Nina, In Adancuri, Masacrul de la Laboratorul Hawkins, Tata, Planul. Actiunea Stranger Things 4 se va desfasura in primavara anului 1986, conform celor de la Netflix, astfel ca povestea va continua in vara anului 2022 pentru toti fanii.

Stranger Things 4 este unul dintre cele mai populare seriale pe care Netflix le-a lansat pana in momentul de fata, el generand zeci de milioane de vizualizari in cadrul platformei de streaming video la cerere pana acum. Cu Stranger Things 4 cei de la Netflix se asteapta ca lucrurile sa mearga in continuare intr-o crestere a numarului de vizualizari, insa desigur ca exista asteptari din partea companiei ca si numarul de abonati sa creasca in baza lansarilor de acest gen.

Netflix va anunta cel mai probabil in trimestrul 1 din 2022 data de lansare pentru Stranger Things 4, astfel ca mai avem destul de asteptat pana cand vom afla exact cand vom putea vedea acest nou sezon.