BANCA Transilvania AVERTIZEAZA Clientii din Toata Romania

BANCA Transilvania AVERTIZEAZA Clientii Romania

BANCA Transilvania a publicat o avertizare extrem de serioasa care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, trebuie sa stii chiar acum ce transmite institutia financiara. Desigur ca vorbim despre o avertizare care vizeaza atacurile cibernetice care au loc in perioada de BLACK FRIDAY in Romania, astfel ca BANCA Transilvania le spune clientilor sa fie extrem de vigilenti si sa nu isi cedeze datele personale.

BANCA Transilvania nu este la prima avertizare de acest gen pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca in ultima perioada a facut diverse alte anunturi care au avut drept subiect fix aceeasi problema. Din pacate, in perioada aceasta in care sunt anuntate foarte multe reduceri de la diverse magazine online din toata tara, exista si foarte multe persoane rau intentionate care vor sa profite de naivitatea oamenilor pentru a le fura banii din conturi.

BANCA Transilvania AVERTIZEAZA Clientii din Toata Romania

Avertismentul foarte serios care vine acum de la BANCA Transilvania are menirea fix de a ii proteja pe cei mai vulnerabili dintre romani, mai ales ca multi nu stiu ca nu trebuie sa-si divulge datele personale oricui. Banca le spune romanilor ca indiferent ce fel de promotii le sunt prezentate de catre oricine, ei nu ar trebui sa divulge datele personale nimanui pentru ca din acel moment risca sa aiba identitatea furata, poate chiar si banii, iar in unele cazuri nu se poate face nimic pentru a ii mai ajuta.

In aceasta idee, este extrem de important sa va pastrati datele confidentiale, confidentiale, chiar daca vi se promit diverse reduceri de BLACK FRIDAY, sau orice fel de alte lucruri. BANCA Transilvania vrea doar sa ii protejeze pe clientii din toata Romania impotriva celor care nu vor decat sa le faca rau, iar din pacate exista foarte multe atacuri care sunt bazate pe naivitatea oamenilor care nu stiu cum sa se protejeze cat mai bine.

BANCA Transilvania are mai multe detalii despre atacurile de acest gen disponibile chiar pe website-ul sau, astfel ca nu trebuie decat sa va uitati acolo pentru a vedea cum va puteti proteja mai bine.