Kaufland: Mesajul Oficial Adus in ATENTIA Clientilor Romani

Kaufland Mesajul Oficial ATENTIA Clientilor Romani

Kaufland aduce in atentia clientilor romani din toata tara un mesaj oficial foarte important, si nu doar pentru ei, ci pentru viitorul Romaniei, iar asta deoarece lantul de hypermarket-uri incurajeaza reciclare. Romania este cu mult in urma altor tari occidentale in ceea ce priveste reciclarea, astfel ca acum Kaufland le aduce in atentie oamenilor faptul ca in oricare dintre magazinele sale din tara pot aduce sticle pentru reciclare in zonele special amenajate.

Kaufland prezinta in clipul video de mai jos si modul in care oricare dintre clientii sai pot sa lase sticlele pentru reciclare, iar desigur ca pentru acest gest se ofera si o recompensa, asa cum se intampla peste tot in lume. Cei de la Kaufland incearca sa ne prezinte cat de usor se poate face reciclarea produselor in locatiile special amenajate din apropierea magazinelor sale, astfel ca daca aveti orice fel de sticle din plastic, sau recipiente de acest gen, puteti sa le duceti acolo.

Kaufland: Mesajul Oficial Adus in ATENTIA Clientilor Romani

Ceea ce vedem aici prezentat de catre lantul de hypermarket-uri din Germania este doar o noua dovada a faptului ca problema reciclarii este una care trebuie tratata serios de catre toata lumea. Inclusiv cei de la LIDL Romania promoveaza reciclarea, la fel ca si Carrefour, sau Auchan, astfel ca ar trebui sa putem face mult mai usor acest lucru in cadrul magazinelor diverselor lanturi de hypermarket-uri din tara noastra mult mai usor decat in mod obisnuit.

Desigur ca la nivel national nu exista deocamdata o politica foarte clara impusa marilor lanturi de hypermarket-uri in ceea ce priveste reciclarea, dar in timp vom vedea inclusiv acest lucru adaptat. Important este totusi ca daca vreti sa reciclati recipientele voastre din plastic la magazinele Kaufland din Romania, aveti ocazia de a face acest lucru, si intr-un mod cat se poate de simplu pentru ca procesul sa devina unul pe care sa il repetati in viata de zi cu zi.

Kaufland are pe website-ul sau toate informatiile necesare cu locatiile in care putem recicla recipientele din plastic pe care le accepta, asa ca daca sunteti interesati de detalii, puteti merge acolo.