Orange BLACK FRIDAY Continua, ce Oferte mai Sunt Disponibile

Orange BLACK FRIDAY continua

Orange continua campania BLACK FRIDAY pentru clientii sai din toata Romania, iar daca esti dornic sa profiti de ofertele care inca mai sunt disponibile, atunci lista de aici ar trebui sa te ajute sa o faci. Orange si-a anuntat evenimentul pentru BLACK FRIDAY cu mai bine de o saptamana de zile in urma si a avut inclusiv un concurs cu o serie de produse pe care le-a oferit gratuit, iar promotiile continua inclusiv in aceasta perioada in tara.

Orange are cele mai multe reduceri disponibile pentru telefoane mobile, fie ca vorbim despre cele de la Apple, Samsung, Huawei, Nokia, sau Xiaomi, preturile fiind surprinzator de bune pentru aceasta perioada. Orange spune ca ofera reduceri de pana la 40% pentru telefoanele mobile pe care le are in promotie cu ocazia evenimentului de BLACK FRIDAY, insa desigur ca reducerea difera in functie de modelul de telefon pe care doriti sa il cumparati de la operatorul de telecomunicatii.

Orange BLACK FRIDAY Continua, ce Oferte mai Sunt Disponibile

Orange are la vanzare atat modele noi de telefoane mobile, cat si modele reconditionate, astfel ca ramane ca fiecare client in parte sa aleaga tipul de dispozitiv pe care doreste sa il cumpere din lista de aici. Orange se lauda de ceva vreme cu telefoanele reconditionate si calitatea lor in raport cu modelele noi, dar marea diferenta este facuta de pret, inclusiv de BLACK FRIDAY, perioada in care ofertele sunt mult mai bune decat in mod obisnuit in Romania.

Orange nu se limiteaza doar la telefoane mobile cand vine vorba despre reducerile de BLACK FRIDAY, iar asta pentru ca puteti cumpara deasemenea inclusiv televizoare, sau tablete, in cadrul evenimentului. Separat, exista si o varietate de dispozitive inteligente, interconectate, care sunt perfecte pentru casele inteligente, cei de la Orange incercand sa ii ajute pe romani sa-si cumpere produsele dorite de BLACK FRIDAY, asa ca aveti ce gasi acolo.

Orange are toate aceste oferte listate in cadrul magazinului sau online, astfel ca trebuie doar sa mergeti acolo pentru a gasi tot ceea ce va intereseaza sa cumparati cat inca mai exista promotii.