Telekom: Vestile GROZAVE, ce Se Intampla pentru Toti Romanii

Telekom black friday 2021

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, are o serie de noi vesti grozave pentru oamenii din toata tara, iar asta vine si cu o serie de surprize speciale. Cei de la Telekom au anuntat propriul eveniment de Black Friday pentru romanii din toata tara, iar el este dedicat tuturor oamenilor care sunt interesati de promotii in aceasta perioada, nu doar celor care sunt clienti ai grupului de telecomunicatii mobile.

Telekom promite ca evenimentul sau pentru Black Friday va fi unul special, iar asta pentru ca vor exista reduceri pentru telefoanele mobile pe care le vinde prin magazinul sau online, dar si pentru abonamente. Decizia celor de la Telekom de a face acest lucru este una foarte buna in contextul actual, iar asta pentru ca mai toti operatorii de telecomunicatii desfasoara evenimente de tipul Black Friday, asa ca era normal sa vedem unul inclusiv de la acesta.

Telekom: Vestile GROZAVE, ce Se Intampla pentru Toti Romanii

Telekom a ramas in Romania doar cu divizia de servicii mobile, cea pentru servicii fixe fiind vanduta catre Orange, astfel ca nu vor mai exista promotii si pentru servicii fixe pentru romani. In ciuda acestui lucru, Telekom are suficient de multe telefoane si servicii mobile pentru care sa ofere preturi reduse in aceasta perioada, deci nu exista motive sa nu ne putem bucura de ofertele pe care le-a pregatit pentru noi incepand cu data de 19 noiembrie, in toata tara.

Telekom are telefoane mobile de la o varietate de producatori care vand destule modele interesante in Romania, astfel ca vom avea de unde sa alegem fix ceea ce ne intereseaza sa cumparam. Desigur ca Telekom va avea ofertele disponibile pentru o perioada limitata de timp, si desigur ca in cazul abonamentelor va fi nevoie de incheierea de contracte pentru perioade de 2 ani de zile pentru a ne putea bucura de ofertele care vor fi anuntate.

Telekom va dezvalui totul in mod oficial in data de 19 noiembrie, asa ca nu mai avem mult de asteptat pana cand ofertele sale speciale vor deveni disponibile pentru noi.