CEC Bank Permite Plata Impozitelor Direct de pe Telefon

CEC Bank plata impozite taxe locale telefon

CEC Bank a investit serios in digitalizare si oferirea de servicii digitale avansate pentru clienti, astfel ca acum le permite clientilor sa plateasca taxe si impozite locale direct de pe telefon cu aplicatia sa. Vorbim despre o aplicatie pentru iPhone si Android pe care cei de la CEC Bank o ofera pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar cu ajutorul sau oricine poate verifica platforma online Ghiseul, a autoritatilor romane, si poate plati impozitele din aplicatia bancii.

CEC Bank a implementat de ceva vreme optiunea pentru plata impozitelor si taxelor locale de catre clienti direct din aplicatia sa, insa o data la cateva luni le mai aduce aminte oamenilor ceea ce le ofera pentru ei. Aplicatia mobila a CEC Bank a fost actualizata in mod constant pentru a le oferi clientilor bancii functii avansate de care sa se bucure in mod constant, iar aceasta de plata a impozitelor si taxelor locale este una oferita de foarte putine banci acum.

Plateste impozitele si taxele locale prin CEC Bank de pe telefon

Aplicatia pe care banca o ofera pentru toata lumea ofera si o varietate de alte functii importante de care oricare dintre clientii din tara pot profita in aceasta perioada de pe telefoanele mobile. Desi multa lume vede CEC Bank ca o institutie financiara invechita, in realitate in ultimii ani banca a integrat multe dintre tehnologiile de ultima ora din domeniul bancare, iar asta pentru ca a dorit sa “tina pasul” cu bancile concurente din Romania.

Exista unele functionalitati pe care cei de la CEC Bank nu le ofera pentru clientii din Romani in momentul de fata, insa asta nu e tocmai ceva neasteptat, pentru ca nicio banca nu ofera o suita completa de tehnologii de ultima generatie. Revenind la plata taxelor si impozitelor, aplicatia bancii are un meniu special in care puteti verifica daca aveti ceva de platit la statul roman, iar tot de acolo puteti face rapid plata pentru a scapa de datorii.

Desigur ca veti primi si confirmare in aplicatie pentru plata facuta, iar tot de acolo o veti putea descarca in viitor in cazul in care autoritatile nu pot confirma ca au primit banii de la voi.