FAN Courier Schimba Ambalajele Folosite pentru Expeditii

FAN Courier Schimba Ambalajele Folosite pentru Expeditii

FAN Courier a anuntat in mod oficial schimbarea ambalajelor folosite pentru coletele care sunt expediate catre romani din toata tara, modificarea fiind facuta in ideea de a oferi o experienta cat mai buna pentru clientii care urmeaza sa primasca acele colete.

FAN Courier spune ca aceasta schimbare ar trebui sa imbunatateasca atat calitatea, cat si rezistenta ambalajelor folosite pentru expeditii, astfel ca in final clientii sunt cei care au de castigat din aceasta schimbare importanta care este facuta acum.

“Pentru noi, fiecare expediție este importantă și ne dorim să oferim o experiență plăcută fiecărui client.

Probabil cel mai important pas în procesul expedierii unui colet este ambalarea conținutului în materiale corespunzătoare. Din acest motiv, luăm mereu măsuri pentru a îmbunătăți calitatea și rezistența ambalajelor oferite.

Începând cu luna noiembrie 2021, oferim clienților noștri o gamă nouă de cutii de carton ce suportă o greutate mai mare a produselor și oferă un sistem de închidere automat, care păstrează conținutul coletelor în condiții de maximă siguranță.

Ambalajele vor putea fi achiziționate din toate sediile FAN Courier, cu plata pe loc, iar pentru clienții cu contract activ, prin Aplicația SelfAWB, în contul propriu, accesând meniul Comandă materiale.

Vezi prețurile noilor ambalaje aici.”