Facebook a Gasit o Noua Metoda de a face Bani din WhatsApp

Facebook Gasit Metoda face Bani WhatsApp

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, dupa cum prea bine stiti, ea fiind detinuta de catre Facebook, sau Meta mai nou, iar acest lucru inseamna ca trebuie sa produca bani pentru compania americana. Dupa cautarea multor metode prin care sa monetizeze WhatsApp, cei de la Facebook au gasit o noua metoda prin care sa genereze profit de pe urma platformei de mesagerie, iar totul are legatura cu afacerile care sunt active acolo.

Facebook le va permite afacerilor care sunt active in cadrul WhatsApp sa creeze reclame direct din aplicatie, ele urmand a fi afisate in reteaua de socializare pentru a atrage noi clienti catre produsele lor. Facebook anuntase cu mai bine de un an de zile in urma ca lucreaza la acest sistem pentru WhatsApp, insa putini se mai asteptau ca el sa fie lansat in urma controverselor care au avut in centru companiile care fac acum parte din Meta.

Facebook permite crearea de reclame din cadrul WhatsApp

Facebook Gasit Metoda face Bani WhatsApp reclame

WhatsApp va avea un nou meniu special in cadrul sau pentru a facilita crearea de reclame care sa fie afisate in cadrul Facebook, totul putand fi facut foarte rapid de catre detinatorii de afaceri direct din telefoane. Miscarea pe care Facebook o face cu aceste reclame este una intresanta, pentru ca vrea sa scoata bani si de pe urma afacerilor care nu s-au promovat pana acum prin reteaua de socializare, dar folosesc WhatsApp pentru a intra in contact cu potentiali clienti.

Puteti vedea din imaginea de mai sus cum anume arata interfata care le va permite oricaror persoane care au afaceri active in cadrul WhatsApp sa isi creeze reclamele care sa fie vizibile exclusiv in cadrul Facebook. Dupa ce reclamele sunt facute, ele incep sa ruleze automat in Facebook, iar oamenii sunt directionati catre pagina din WhatsApp a acelei companii, putand sa ii cumpere produsele, sau doar sa interactioneze cu ea si sa ii puna diverse intrebari.

Tot acest sistem este deja in curs de activare pentru afacerile din intreaga lume care folosesc WhatsApp, astfel ca daca inca nu este vizibil pentru voi, va aparea in cursul urmatoarelor zile pentru a-l putea folosi.