ING Bank: Atentionare Privind Accesarea de Website-uri Necunoscute

ING Bank Atentionare Accesarea Website Necunoscute

ING Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, a emis o atentionare foarte serioasa pentru romanii din toata tara, si le spune sa fie extrem de atenti la website-urile pe care le acceseaza. ING Bank vine cu aceasta atentionare in contextul in care exista foarte multe website-uri malitioase pe intregul internet, iar in ultima perioada ele sunt folosite tot mai des pentru atacuri cibernetice, o problema tot mai serioasa in intreaga lume acum.

Atacurile cibernetice au stat in centrul atentionarilor pe care ING Bank le tot publica de ceva vreme pentru clientii sai, iar asta pentru ca ele reprezinta o problema extrem de serioasa. Mai jos aveti mesajul pe care ING Bank il transmite acum pentru toata lumea, el continand si sfaturi cu privire la evitarea accesarii de website-uri necunoscute care va pot cere datele personale pentru a le folosi inclusiv pentru a vi se fura banii, fara sa stiti.

Cum te feresti de website-uri malitioase cu sfaturile iNG Bank

ING Bank le spune clientilor din Romania sa fie extrem de vigilenti la orice fel de website-uri pe care le primesc prin SMS, email, sau mesaje pe retelele de socializare. Este important ca noi sa verificam exact unde ne va trimite link-ul pe care il primim, iar daca adresa web este una care pare a fi dubioasa, e bine sa nu accesam acel link pentru ca s-ar putea sa fim trimisi catre un website malitios care ar putea fi extrem de periculos pentru noi.

Desigur ca identificarea adresei reale a unui website nu se face usor decat prin accesarea sa, iar daca faceti acest lucru, atunci parasiti website-ul in momentul in care depistati vreo problema cu el. Doar asa puteti sa va asigurati de faptul ca nu deveniti o victima a celor care gandesc aceste atacuri cibernetice, iar ING Bank a avertizat ca in anumite cazuri devine imposibila chiar si recuperarea banilor furati, asa ca e bine sa stiti inclusiv acest lucru.

ING Bank are pe website-ul sau tot felul de informatii cu privire la modurile in care ne putem proteja impotriva atacurilor cibernetice, insa trebuie sa si folosim informatiile oferite pentru a ne proteja.