BRD Romania: Mesaj de ALERTA, Atacurile Periculoase pentru Clienti

BRD Romania Mesaj ALERTA Atacurile Periculoase Clienti

BRD Romania a emis o noua alerta oficiala care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta din pacate pentru ca o serie de noi atacuri sunt indreptate impotriva lor, iar ele se pot dovedi a fi extrem de periculoase. BRD Romania ii avertizeaza pe client in legatura cu email-urile, sau mesajele venite prin SMS sau retele de socializare, care le spun faptul ca ar exista probleme cu conturile lor, care au fost, sau vor fi blocate, si ca trebuie sa ia masuri pentru ca asta sa nu se intample.

Vorbim practice despre atacuri cibernetice de tip phishing pentru care BRD Romania a emis alerta aceasta, ele avand la baza dorinta celor din spatele lor de a fura datele oamenilor, poate inclusive si banii, daca obtin datele corecte. Mesajele sunt gandite intr-un mod care are menirea de a induce panica faptului ca BRD Romania ar putea bloca in vreun fel conturile oamenilor, iar acestea nu ar mai avea access la banii care sunt depozitati in ele.

Clientii BRD Romania alertati privind atacurile cibernetice periculoase

BRD Romania Mesaj ALERTA Atacurile Periculoase Clienti tara

Desigur ca BRD Romania ii linisteste pe clienti, si le spune ca acest lucru nu se va intampla, insa desigur ca nu toata lumea stie cum sa depisteze un atac de acest gen pentru a avea grija sa nu-si cedeze datele confidentiale care nu trebuie oferite cuiva. BRD Romania spune ca in atacurile pe care le-a descoperit pana acum a observant ca atacatorii cer date precum CNP-ul clientilor, numerele cardurilor, datele de expirare, codurile CVV2, sau date de logare in platformele de internet si mobile banking.

BRD Romania spune ca nu trebuie sa partajam aceste date cu persoane necunoscute sub nicio forma pentru ca ele pot fi folosite maipaoi impotriva noastra, eventual pentru a ni se fura si banii inainte sa putem evita acest lucru. Problema este una foarte serioasa si are legatura cu toate bancile din Romania deoarece in cazul tuturor exista probleme de acest gen, asa ca nu trebuie sa credeti ca doar in cazul acesteia sunt clientii vizati de atacuri de acest gen in momentul de fata.

Singura solutie pentru a va proteja impotriva atacurilor de acest gen este sa fiti atenti si sa va feriti din a va partaja datele personale catre orice fel de persoane necunoscute, asa cum spune BRD Romania in momentul de fata.