BCR Romania: Anuntul Surpriza, ce Ofera GRATUIT Romanilor

BCR Romania munte

BCR Romania a anuntat o noua surpriza grozava pentru romanii din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca se ofera gratuit ceva ideal in aceasta perioada din an pentru oricine este intresat de promotie. Mai exact, banca a decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga o vacanta la munte in aceasta perioada, iar romanii care sunt interesati sa-i devina clienti, sau cei care vor sa-si extinda serviciile, nu trebuie sa faca prea multe.

BCR Romania le spune romanilor, fie ca ii sunt clienti, sau nu, ca daca decid sa isi faca un nou cont Mastercard direct din aplicatia George, fara a merge la vreo sucursala, atunci vor avea sansa de a castiga vacanta la munte oferita de catre banca. Exista deasemenea si conditia ca acel card sa fie folosit pentru plati de minim 1000 de LEI de catre clientii care si le fac folosind aplicatia George, deci trebuie sa aveti in vedere inclusive acest lucru important acum.

BCR Romania nu este la primul concurs de acest gen, si cu siguranta nu va fi nici ultimul, iar asta pentru ca exista interes foarte mare pentru concursuri de acest gen din partea romanilor care folosesc servicii bancare, si nu numai. Banca a promovat in ultimul an serviciile digitale oferite prin intermediul aplicatiei George pentru client, ea fiind foarte utila pentru a evitadrumurile inutile la oricare dintre sucursalele sale, pentru vizitarea carora este oricum necesara o programare prealabila.

BCR Romania desfasoara acest concurs special in tandem cu altele, unele care sunt facute tot in colaborare cu Mastercard, si care au premii chiar mai bune decat acesta pe care l-a anuntat in momentul de fata pentru noi. Desigur ca voi puteti alege unde vreti sa participati pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite de catre banca, insa ar fi bine sa cititi cu atentie si regulamentul pentru a sti exact ce trebuie sa faceti pentru a castiga.

BCR Romania are pe website-ul sau toate detaliile necesare pentru participarea la acest concurs special, asa este important sa stiti din timp tot ceea ce este necesar pentru a nu rata ocazia de a castiga o vacanta.