Netflix: 2 Noi Lansari IMPORTANTE Anuntate, Cand au Premiera

netflix Don't Look Up Emily in Paris

Netflix surprinde abonatii din toata lumea cu 2 noi lansari importante anuntate, impreuna cu datele la care vor avea loc premierele lor, iar vestile sunt grozave pentru fanii care le asteptau. Cei de la Netflix au prezentat pana acum faptul ca aceste doua creatii originale vor fi disponibile in 2021 pentru abonatii din intreaga lume, insa dupa o perioada de asteptare, iata ca avem acum si datele la care ele vor fi disponibile in mod oficial pentru noi toti.

Netflix incepe seria surprizelor prin dezvaluirea faptului ca mult asteptatul film Don’t Look Up, va fi lansat in data de 24 decembrie in cadrul platformei de streaming, dar din 10 decembrie va ajunge in cinematografe. In filmul Don’t Look Up ii vom regasi pe Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothee Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Cate Blanchett, Meryl Streep, si multi altii.

Don’t Look Up si Emily in Paris au premierele anuntate de Netflix

Netflix ii anunta pe fanii serialului Emily in Paris despre faptul ca sezonul al doilea va avea premiera pe data de 22 decembrie in cadrul platformei, la destul de mult timp dupa ce primul sezon a fost lansat. Spre deosebire de Don’t Look Up, de aceasta data nu vorbim despre vreo lansare in cinematografe pentru Emily in Paris, dar chiar si asa, mai este o perioada lunga de asteptare pana cand Netflix va pune in distributie sezonul al doilea al serialului.

Netflix a avut nevoie de multa vreme pentru a pregati aceste creatii pentru abonatii din intreaga lume, insa vedem ca incepe sa mearga pe carea marilor case de productie din SUA cu lansarile pe care le face. In aceasta idee, vedem unele filme intai in cinematografe si abia mai apoi in platforma de streaming, ceva pentru care compania a fost criticata pana acum, dar chiar asa, ea nu apre dispusa sa renunte la aceasta practica, probabil si pentru ca face destui bani de pe urma ei.

Netflix mai are si foarte multe alte foarte interesante pregatite pentru clientii din intreaga lume, asa ca in urmatoarele luni vom vedea cu siguranta multe surprize extrem de intresante.