Auchan: Vestile Grozave, Cati Bani Ofera GRATIS Romanilor

Auchan Vestile Grozave Cati Bani Ofera GRATIS Romanilor

Auchan a pregatit surprize grozave de Craciun pentru romanii din toata tara, iar asta ne aduce posibilitatea de a ne bucura de banii pe care ii ofera gratis in perioada urmatoare pentru oricare dintre clienti. Cei de la Auchan au anuntat astazi o serie de premii speciale de Craciun pentru clientii din Romania care aleg sa cumpere produsele pe care le vinde in magazine, iar dupa cum puteti vedea mai jos, exista destule pe care le vom putea castiga.

Auchan a anuntat ca le ofera romanilor posibilitatea de a castiga 20 de vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, cate 5 fiind oferite in fiecare saptamana pana in data de 17 decembrie. Voucherele de cumparaturi se acorda in cadrul MyClub, deci va trebui sa aveti un cont acolo pentru a primi premiul, insa Auchan nu impune existenta sa ca o conditie prealabila pentru a va inscrie in aceasta promotie speciala acum.

Auchan: Vestile Grozave, Cati Bani Ofera GRATIS Romanilor

Auchan le cere romanilor sa mearga in oricare dintre magazinele sale, sa faca o poza cu una dintre decoratiunile de Craciun pe care le vinde si sa o publice ca si comentariu la postarea de mai jos. In fiecare saptamana cei de la Auchan vor alege cate 5 persoane care vor primi cate un voucher in valoare de 500 de LEI fiecare, astfel ca veti avea ocazia de a le folosi pentru a cumpara orice fel de produse doriti din oricare dintre magazinele din tara.

Auchan nu impune in mod obisnuit restrictii in ceea ce priveste produsele care pot fi cumparate cu ajutorul voucherelor de cumparaturi, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Voucherele pe care Auchan le ofera pot fi folosite exclusiv in magazinele sale, nu si altundeva, iar desigur ca nu veti putea transfera respectivele vouchere catre alte persoane, deci nu le puteti vinde pentru a avea totusi bani in bana.

Auchan desfasoara aceasta campanie in toata tara, deci nu conteaza de unde sunteti, pentru ca va veti putea inscrie fara probleme atat timp cat respectati conditiil de participare la promotia aceasta.