Raiffeisen Bank: Masina Oferita GRATUIT pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank Masina Oferita GRATUIT Clientii Romani

Raiffeisen Bank isi surprinde din nou clientii din toata tara cu o masina pe care a decis sa o ofere gratuit pentru oricine este dornic sa profite de o promotie speciala pe care o desfasoara acum. Puteti vedea mai jos ca Raiffeisen Bank a decis sa le ofere clientilor romani posibilitatea de a castiga o masina Toyota CH-R daca respecta conditiile de participare, iar ele nu sunt chiar atat de complicate, asa ca aveti sanse reale de a va bucura de castigarea ei.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din toata tara, care au un card de debit Mastercard, ca daca fac plati cu ele pana in 19 decembrie 2021, si se inscriu la tragerea la sorti, pot castiga masina Toyota CH-R. Regulamentul de pe website-ul celor de la Raiffeisen Bank descrie foarte clar conditiile in care pot participa oricare dintre clientii din toata Romania la aceasta promotie speciala care este in desfasurare acum, si ar fi bine sa nu o treceti cu vederea.

Raiffeisen Bank: Masina Oferita GRATUIT pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank spune ca nu conteaza la ce fel de magazine puteti face platile cu ajutorul cardurilor de debit Mastercard, astfel ca puteti sa cumparati orice va doriti fara probleme. Deasemenea nu conteaza nici daca faceti doar plati online, sau doar plati in format fizic, asa ca Raiffeisen Bank le ofera tuturor clientilor o sansa reala de a castiga masina Toyota CH-R care este oferita in cadrul acestei promotii speciale pentru toti romanii.

Raiffeisen Bank nu e la prima promotie de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, asa ca probabil putina lume este intr-adevar surprinsa de ceea ce a dezvaluit pentru ei zilele trecute. Raiffeisen Bank a mai oferit gratuit masini in cadrul altor promotii, doar ca ele vizau un numar mai mic din Romania, insa acum ea cuprinde toti romanii care sunt clienti ai bancii si au un card de debit Mastercard, cei cu VISA fiind lasati in afara promotiei.

Raiffeisen Bank desfasoara aceasta campanie doar pana in data de 19 decembrie 2021, asa ca aveti destul timp la dispozitie pentru a castiga orice este oferit de catre banca acum.