Google Chrome: Atentionare Serioasa de la Google pentru Oameni

Google Chrome Atentionare Serioasa Google Oameni

Google Chrome este cel mai folosit browser pentru navigare pe internet in intreaga lume, sute de milioane de persoane folosind lunar software-ul pentru a accesa website-uri din diverse colturi ale web-ului, insa din pacate o serie de probleme serioase au fost descoperite recent.

Google Chrome are descoperite nu mai putin de 25 de vulnerabilitati de catre diversi cercetatori in securitate informatica, inclusiv ingineri ai celor de la Google, iar acest lucru a generat lansarea unei actualizari noi pentru browserul oferit de catre compania americana acum.

Google Chrome are de zilele trecute disponibila versiunea 96.0.4664.45 pentru toti cei care folosesc browserul, iar unele dintre vulnerabilitatile rezolvate de catre cei de la Google sunt critice, asa ca ar trebui sa instalati update-ul chiar acum in PC, sau Mac.

Google Chrome este imbunatatit in mod constant de catre compania Google, astfel ca actualizarile de acest gen n-ar trebi sa surprinda pe cineva, mai ales ca securitatea este unul dintre lucrurile pe care americanii pun mereu accent cu software-ul pe care il lanseaza.

“Echipa Chrome este încântată să anunțe promovarea Chrome 96 pe canalul stabil pentru Windows, Mac și Linux. Chrome 96 este, de asemenea, promovat la noul nostru canal stabil extins pentru Windows și Mac. Acesta va fi lansat în următoarele zile/săptămâni. Chrome 96.0.4664.45 conține o serie de remedieri și îmbunătățiri — o listă de modificări este disponibilă în jurnal. Atenție la viitoarele postări pe blogul Chrome și Chromium despre funcții noi și eforturi mari oferite în 96.”

Google Chrome este distribuit in mod gratuit in intreaga lume de catre cei de la Google, astfel ca daca il folositi, ar trebui sa instalati chiar acum noua versiune pentru a va bucura de o experienta cat se poate de buna cand vine vorba despre navigarea pe internet.