Kaufland: Anuntul Oficial, ce face in PREMIERA pentru Romani

Kaufland competitie counter strike global offensive

Kaufland a anuntat o premiera extrem de interesanta pentru romanii din toata tara, iar aici vorbim despre ceva care este oferit in mod obisnuit de catre un lant de hypermarket-uri, asa ca vestile sunt cu atat mai bune pentru noi. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat ca o premira pentru Romania faptul ca organizeaza un concurs Counter Strike: Global Offensive, CS:GO, unul dintre jocurile care inca inregistreaza o popularitate ridicata in randul oamenilor.

Kaufland nu ofera prea multe detalii cu privire la modul in care se va desfasura acest concurs de CS:GO, insa cel mai probabil va avea o locatie speciala in care echipele inscrise in concurs se vor prezenta pentru a participa la meciuri. Nu se stie deocamdata cate echipe vor participa la concursul care este organizat, insa se stiu premiile care vor fi oferite, iar ele s-ar putea sa fie suficient de mari pentru a atrage atentia multor jucatori buni din Romania.

Kaufland: Anuntul Oficial, ce face in PREMIERA pentru Romani

Kaufland le promite jucatorilor premii in valoare de 20.000 de euro, printre ele numarandu-se 5 calculatoare dotate cu componente de ultima generatie, dar si 5 monitoare de gaming oferite de catre compania Lenovo pentru castigatori. Concursurile de gaming incep sa devina din ce in ce mai interesante pentru multi romani, astfel ca anual se organizeaza tot mai multe in tara noastra, una in care exista destui gameri capabili sa participle cu success la asemenea competitii.

 

Kaufland spune ca organizeaza aceasta competitie in cursul lunii decembrie, fara a oferi totusi si posibile date la care vom putea urmari totul, iar asta pentru ca e foarte probabil sa existe si transmisiuni in direct de la eveniment. Probabil ca unii dintre cei mai buni jucatori de CS:GO din Romania vor participa la competitie, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce anunturi vor veni in legatura cu modalitatea in care va fi organizat de catre lantul de hypermarket-uri.

Kaufland pregateste in mod constant surprize pentru Romani, insa in general ele vin sub forma unor oferte pentru produse, doar ca acum lucrurile se schimba si vedem inclusive competitii de gaming anuntate de catre companie.