WhatsApp: Functia Noua din Aplicatie, ce Vei Putea Face Folosind-o

WhatsApp ascunde reactii mesaje

WhatsApp continua sa aiba descoperite noi, si noi, functii pentru telefoanele iPhone si Android, compania din spatele ei incercand sa ne ofere o experienta cat se poate de buna cand vine vorba despre folosirea produsului sau. Astazi vorbim despre o functie care a fost descoperita in cadrul WhatsApp cu doar cateva saptamani in urma, dar care acum are parte si de o noua modificare, mai exact vorbim despre reactiile pe care aplicatia urmeaza sa le permita pentru conversatii.

WhatsApp, dupa cum v-am spus deja, in curand vom putea trimite reactii pentru mesajele pe care le primim in conversatii, asa cum se intampla si cand vorbim pe Facebook Messenger cu diversi prieteni. WhatsApp Messenger va implementa fix aceeasi functionalitate pentru toata lumea incepand cu una dintre versiunile urmatoare ale aplicatiei, iar astazi aflam ca daca nu suntem interesati sa vedem reactiile pentru mesaje, vom avea optiunea de a le ascunde.

WhatsApp Messenger va permite ascunderea reactiilor pentru mesaje

WhatsApp ascunde reactii mesaje telefon

WhatsApp Messenger ne va permite sa ascunde reactiile date atat pentru mesajele noastre, cat si pentru celelalte, in mod teoretic, asa ca daca nu vom dori sa vedem aceasta noua metoda de interactiune, vom putea face asta. Cei de la Facebook nu ofera acelasi lucru pentru Messenger, astfel ca in cazul WhatsApp vorbim despre ceva diferit, poate ceva ce ar putea ajunge inclusiv in platforma cealalta a Meta in viitorul nu chiar atat de indepartat.

WhatsApp nu a dat vreodata de inteles ca ar fi interesata sa implementeze o asemenea functionalitate pentru utilizatorii sai din intreaga lume, insa iata ca mai vin si vesti bune pentru noi in aceasta perioada. Functia pe care o vedem oferita acum de catre cei de la WhatsApp este testata in versiune beta pe iPhone si Android, astfel ca va fi nevoie de ceva timp pana cand ea va ajunge la toata lumea.

WhatsApp mai are deasemenea si alte functii importante in plin proces de testare cu utilizatori din diverse colturi ale globului, asa ca ramane doar sa vedem ce anume ne va fi oferit in final de companie.